Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Παλλασιθιώτικη Απάντηση

syllalhthrio_1214.03.jpg
per1.jpg

per2.jpg

Με δυναμική συμμετοχή, φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, κατάληψη της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου.

Παράλληλα, διατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η κατάληψη της Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου, από την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας, με τη συμπαράσταση φορέων και πολιτών του Αγίου Νικολάου.

Στα πλαίσια της ενότητας των Λασιθιωτών για κοινό αγώνα, στηρίζουμε και συνεχίζουμε από κοινού την κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου, αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013.

Σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις της ανοικτής συνέλευσης της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Αγίου Νικολάου, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, προχωράμε στην κατάληψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις συλλογικές δράσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο Ηράκλειο.

Συγκεντρωνόμαστε όλοι στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, στις 8:00 το πρωί, όπου θα βρίσκονται και λεωφορεία για την μεταφορά των διαδηλωτών στο Ηράκλειο.

Η συμμετοχή των σωματείων, των φορέων, των συλλόγων και των πολιτών είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να δώσουμε δυναμικό παρόν αντιδρώντας στο σχέδιο ‘’ΑΘΗΝΑ’’, στην υποβάθμιση των Νοσοκομείων μας και στην αποψίλωση των υπηρεσιών μας.

Ο αγώνας κορυφώνεται…
Άγιος Νικόλαος, 12-03-2013
Η Επιτροπή Αγώνα

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India