Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τοποθέτηση του κ. Ραφαιλάκη σχετικά με τις κινητοποιήσεις


H παραίτηση ΟΛΩΝ είναι μία ύστατη προσπάθεια για να ακουστεί η φωνή του Αγίου Νικολάου αλλά κ όλου του Λασιθίου στην κεντρική εξουσία που απλά μας εμπαίζει εδώ κ καιρό. Γνωρίζετε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να το πράξετε κ προφανώς δεν είναι επιχείρημα ότι το επιτάσσουν "οι κυρίαρχες φωνές". Γιώργο Γουναλάκη νόμιζα ότι το ειδικό σου βάρος δε θα επέτρεπε τέτοια υποχωρητικότητα απέναντι στις "κυρίαρχες φωνές" αφού η συνείδηση σου επιτάσσει κάτι διαφορετικό.

Αυτό που μπορώ πάντως να πω με βεβαιότητα είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τη δράση της η επιτροπή αγώνα κανένας από τη Δημοτική Συνεργασία (ούτε ο Μανόλης Λεμπίδης που είναι παρών στις περισσότερες συνεδριάσεις) πρότεινε κάποιο μέσο αντίδρασης απέναντι σε όσα τρελά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό εις βάρος του τόπου. Εγώ περιμένω το απόγευμα τις δικές σας προτάσεις για το πως πρέπει να συνεχίσουμε (ή να μη συνεχίσουμε....).

Με σεβασμό,
ένας απλός πολίτης που συμμετέχει στην επιτροπή αγώνα, τη στιγμή που οι περισσότεροι αιρετοί απουσιάζουν.......

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India