Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ιδού η Ρόδος ... Ιδού και το Πήδημα !!!

Λαμβάνοντας υπ όψιν μας όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απο τον αγώνα που διεξάγεται προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ σε σχέση με τα Τ.Ε.Ι. Λασιθίου , έχουμε να επισημάνουμε ότι:

1. Το να αρχίσουμε να πλατιάζουμε τις διεκδικήσεις μας παραμονές των κρίσιμων αποφάσεων μάλλον κακό στον τελικό μας στόχο κάνουμε.
2. Σε περίπτωση άμεσης παραίτησης Αντιπερειφαρειάρχη και Περιφερειακών Συμβούλων , χωρίς την δυνατότητα αναπλήρωσης τους , οδηγούμε άμεσα την Περιφέρεια Κρήτης σε εκλογές.Οπως γνωρίζετε τα τελευταία αποτελέσματα δυναμιτίζουν τις υπάρχουσες ισορροπίες στην Κρήτη.
Μοιραία λοιπόν ρωτάμε: ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ή θα συνεχίσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά με ανούσιες παραιτήσεις, που εκαξολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι "για τα μάτια του κόσμου γίνονται".

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ... ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !!!

Η Πρόταση λοιπόν της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ είναι ξεκάθαρη:
Δευτέρα απόγευμα (ή το συντομότερο δυνατόν), έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με όλες τις παραιτήσεις Περιφερειακών Συμβούλων αλλά και Αντιπερειφερειάρχη στο τραπέζι , οι οποίοι οφείλουν να είναι όλοι παρόντες.
Οδηγούμε την Περιφέρεια Κρήτης σε εκλογές ... εκτός και ΑΝ ... (αντιληπτό αυτό το ΑΝ!!!).

Απο κει και μετά ... (γιατί η προσπάθεια μόλις τώρα ξεκινάει)

1. Αμεση σύγκληση σύσκεψης όλων των Δημάρχων και των επικεφαλείς των Δημοτικών Ομάδων του Νομού Λασιθίου με σκοπό την έκφραση αλλά και άσκηση πολιτικής πίεσης για τα όσα αναγράφονται στο Σχέδιο Χωροταξικού Κρήτης
2. Ενημέρωση απο την ομάδα Παρακολούθησης του Χωροταξικού Σχεδιασμού Κρήτης του ΤΕΕ/ΤΑΚ σε κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Αγιο Νικόλαο , ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα για όσα γίνονται για εμάς ... χωρίς εμάς.

Ο αγώνας για την κοινή διεκδίκηση των Λασιθιωτών πρέπει να είναι οργανωμένος και όλοι όσοι εμπλεκούν , πολύ καλά ενημερωμένοι. Για να μην εξακολουθούμε να είμαστε του "Διαβόλου η μάνα!!!"

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India