Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Παράταση για την ένταξη Μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Παράταση για την ένταξη Μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή ένταξης στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για το εμπόριο, τη μεταποίηση και τον τουρισμό, καθώς και αλλαγές σε σχέση με τις επιχειρήσεις που έχουν δικαίωμα προς ένταξη ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Ανάπτυξης. Είναι το δεύτερο «πακέτο» αλλαγών στο μεγάλο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ύψους 456 εκατ. ευρώ, το οποίο «τρέχει» ήδη.

Έτσι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής επενδυτικών προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα είναι πλέον η 10η Μαΐου από 25 Απριλίου που είχε αρχικώς προσδιοριστεί (οι προτάσεις έχουν ήδη αρχίσει να υποβάλλονται από τις 25 Φεβρουαρίου).
Επιπλέον, στο κομμάτι του προγράμματος που αφορά τον τουρισμό διευρύνονται οι επιλέξιμες επιχειρήσεις και εντάσσονται στις κατηγορίες επιχειρήσεων που επιχορηγούνται και οι ξενοδοχειακές και λοιπές τουριστικές μονάδες οι οποίες λειτουργούν σε παραδοσιακά ή διατηρητέα κτίρια όλων των κατηγοριών και τάξεων, δυναμικότητας έως 100 κλίνες.
Μέχρι πρότινος, επιλέξιμες ήταν μόνο οι μονάδες Ε', Δ' και Γ' τάξης που λειτουργούν σε παραδοσιακά ή διατηρητέα κτίρια, δυναμικότητας έως 100 κλίνες.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India