Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Επιστολή κ. Ραφαιλάκη προς ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σχόλιο Ιστολογίου: Μόλις λάβαμε την επιστολή αποφασίσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη να την δημοσιοποιήσουμε. Εμείς στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν έχουμε τίποτα κρυφό και τίποτα κάτω απο το τραπέζι. Οτι λέμε, το λέμε και το γράφουμε δημόσια , συνεπώς όλες οι απαντήσεις που μας αποστέλλονται θα δημοσιοποιούνται. Εις ότι αφορά το ύφος της απάντησης , το αφήνουμε στην κρίση όλων όσων μας παρακολουθείτε στα ... περιορισμένης αναγνωσιμότητας και επισκεψιμότητας ηλεκτρονικά μέσα που έχουμε στην διάθεση μας. (Εννοείτε βέβαια ότι θα περιμένετε και απάντηση απο την πλευρά μας σύντομα).
ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. ΡΑΦΑΙΛΑΚΗ
Σας απαντάω από εδώ γιατί πολύ απλά ο δικός μου στόχος είναι πραγματικά να υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να ενισχύσω τους "εχθρούς" με επιχειρήματα μη ενότητας όπως αυτά που τροφοδότησε με το χθεσινό δημοσίευμα ο Γιώργος Γουναλάκη που το πήραν όλα τα σάιτ κ το έκαναν σημαία!!!Αυτό ήταν και το βασικό κίνητρο για να γράψω στον τοίχο σας. Σας απαντώ συνοπτικά σε όσα μου καταλογίζετε.
1.       Αδυνατώ να καταλάβω το αρχικό σχόλιο περί του προφανούς!!! κινήτρου μου, ενώ το αστυνομικό σας  δαιμόνιο σας ανακάλυψε και από πού και γιατί κατευθύνομαι!!! Θα ήθελα πάρα πολύ να μου το πείτε και μένα μια και φαντάζομαι ότι δεν υπονοείται την παράταξη του δημάρχου που έχω επανηλλειμένως καταγγείλει δημοσίως για διάφορα θέματα (και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εγώ εκεί που φτύνω δε γλύφω….), οπότε το φτωχό μου το μυαλό δεν πάει κάπου αλλού.
2.       Σε ότι αφορά το Μανόλη Λεμπίδη δεν είχα την παραμικρή διάθεση να αφήσω αιχμές για τη στάση, του απλά ως εκπρόσωπος της παράταξης σας θα περίμενα σε συνεννόηση μαζί σας να υπήρχε κάποια πρόταση για κάποια δράση. Όταν λοιπόν, υπάρχει δημόσια τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου σας για την αντίδραση του για τις παραιτήσεις, χωρίς να έχει ποτέ προταθεί κάτι άλλο τότε νομίζω ότι δικαιούμαι να σχολιάσω τη γενικότερη στάση της παράταξης σας. Κάνοντας παρόλα αυτά την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να αποφύγω την αναφορά μου στο όνομα του Μανόλη Λεμπίδη παρότι αυτό δεν είναι το μείζων.
3.       Πήρατε μία ανάρτηση μου στον «τοίχο» σας στο προφίλ στο fb που είναι περιορισμένης (μόνο 322 είναι οι «φίλοι» σας….) αναγνωσιμότητας και επισκεψιμότητας,  και την μετατρέψατε με απόλυτα φασιστική μέθοδο σε αρθρίδιο, ανεβάζοντας το στο blog σας αλλοιώνοντας την αρχική του μορφή και κυρίως το ύφος, καταφέρνοντας έτσι να διογκώσετε ένα θέμα που δεν είχε στόχο να πάρει τέτοια διάσταση. Συνεχίζοντας το, βγάλατε δελτίο τύπου!!!! Για να απαντήσετε σε ένα απλό σχόλιο στο fb!!!!!! Νομίζω ότι αυτό πολύ απλά σας εκθέτει, και ότι ψάχνετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ξανασκεφτείτε καλά τι κάνατε…..
4.       Από πού προκύπτει ότι οι αιρετοί που αναζητούνται είναι μέλη μόνο της «Δημοτικής Συνεργασίας»; Προφανώς και αναφέρομαι και σε αυτούς της πλειοψηφίας (και μάλιστα κυρίως σε αυτούς), εξάλλου το αναφέρω συνεχώς σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση. Ψαχτείτε πάντως γιατί μυγιαστήκατε αμέσως….
5.       Πως γίνεται να μην έχει καταλάβει κανένας από όσους το συζήτησα ότι ο κ Γουναλάκης αναφέρεται σε «πραγματικές παραιτήσεις». Ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε ή θα έπρεπε να το έχει διατυπώσει καλύτερα….
6.       Χαίρομαι που το γεγονός ότι ανήκω στη νεότερη γενιά με ταυτοποιεί αυτοδικαίως στους άφθαρτους. Αυτό σημαίνει ότι οι παλαιότεροι είναι φθαρμένοι; Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι παρακαλώ.
7.       Το παραπάνω κείμενο δε θα σταλεί προς δημοσίευση και είναι μία απλή απάντηση προς εσάς. Θα ενημερώσω μόνο τον πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνα και θα το κρατήσω στο αρχείο μου, έτσι ώστε αν κριθεί σκόπιμο να το δημοσιεύσω αφού έχει λήξει η υπόθεση με το ΤΕΙ.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Λευτέρης Ραφαϊλάκης  
 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India