Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δράση προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για μαθητές

xamogelo.jpg
Ο Σύλλογος “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” και ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.) σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου , τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λασιθίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου , οργανώνουν δράση προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίου Νικολάου.

Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθεί παιδιατρικός, οφθαλμιατρικός, οδοντιατρικός και ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος με μια επίσκεψη σε κινητό πολυϊατρείο και κινητή οδοντιατρική μονάδα .

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Τετάρτη 13 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 (και το Σαββατοκύριακο), κατά τις ώρες 8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ. και 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. , στο χώρο της «ΜΑΡΙΝΑΣ» Αγίου Νικολάου .

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (ΟΚΥΔΑΝ) στον 1ο όροφο του κτιρίου «Μιραμπέλλο» και στο τηλέφωνο 2841086101 εργάσιμες μέρες και ώρες.


Ο Πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ
Αικατερινάκης Εμμανουήλ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India