Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου

dim.jpg

Σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα, συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, παρουσία φορέων της περιοχής και εκπροσώπων των φοιτητών του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου.

Μετά την εισήγηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να υποβάλει την παραίτηση του, αντιδρώντας στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ, δεδομένου ότι εξαφανίζεται ο Άγιος Νικόλαος και γενικότερα ο Νομός Λασιθίου από τον χάρτη ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε αντίθεση μάλιστα με την υπόλοιπη Κρήτη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έθεσαν τις παραιτήσεις τους στην διάθεση του Δημάρχου και κάλεσαν τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες να πράξουν το ίδιο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου ζητά από τους αναπληρωτές να μην αναλάβουν καθήκοντα, όταν κληθούν, τη δέσμευση των κομμάτων σε περίπτωση εκλογών να μην κατεβάσουν κανένα συνδυασμό και τους δημότες να μην συμμετέχουν σε αυτές.

Επίσης ζήτησε τις παραιτήσεις των Βουλευτών, του Περιφερειάρχη, των Περιφερειακών Συμβούλων και των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλογικών φορέων, ορισμένοι εκ των οποίων ανακοίνωσαν τις παραιτήσεις τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

 
Άγιος Νικόλαος, 07-03-2013
Γραφείο Τύπου Δ.Α.Ν.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India