Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εμφανείς απουσίες...


Δυστυχώς η σημερινή κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Δ. Αγίου Νικολάου δεν είχε την καλύτερη δυνατή συμμετοχή από συμπολίτες μας, γεγονός που "μούδιασε" αρκετά τη διεκδικητικότητα όσων συμμετείχαν και της Επιτροπής Αγώνα που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης και με το Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Κρήτης Γ. Δεικτάκη.

Για το ποιοι είναι οι λόγοι που τις τελευταίες ημέρες έχει υποχωρήσει η ορμητικότητα με την οποία ξεκίνησε ο αγώνας στην περιοχή μας, θα γίνει σίγουρα συζήτηση τις επόμενες ημέρες
Εμείς απλά μπορούμε σήμερα να καταγράψουμε κάποιες εμφανείς απουσίες από τη σημερινή κινητοποίηση.

Από τους 25 δημοτικούς συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου συμμετείχαν οι 11 και δεν συμμετείχαν οι 14 δημοτικοί σύμβουλοι, δηλαδή οι πιο πολλοί.
 Δεν συμμετείχαν 6 από τους 15 δημοτικούς συμβούλους του σύγχρονου Δήμου, οι 5 από τους 6 δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Συνεργασίας και οι 2 από τους 3 δημ. συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης. 
Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν συμμετείχε ούτε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν. Πάγκαλος, ούτε ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Π. Καρατσής.

Από τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής του Αγίου Νικολάου συμμετείχαν 1-2 άτομα από τη διοίκηση κάθε φορέα, με εξαίρεση τους "αλληλέγγυους πολίτες", που είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή.
 Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι δεν υπήρξε καμιά συμμετοχή από φορείς της Νεάπολης, ενώ  δεν συμμετείχε  ένα μέλος της Επιτροπής Αγώνα και κανένας από τους Περιφερειακούς Συμβούλους του ν. Λασιθίου.
Τέλος, ούτε η τοπική εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ έστειλε δημοσιογράφο για να καλύψει την κινητοποίηση
 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India