Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Το video διαψεύδει τη Δημοτική Συνεργασία (ανάρτηση απο merambello news)

Το video διαψεύδει τη Δημοτική Συνεργασία

Απαντώντας στην ανάρτηση μας με τίτλο "τόσο δύσκολο;" σχετικά με το ότι το δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου αποφάσισε να παραιτηθεί εφόσον  εκδοθεί το ΠΔ χωρίς το ΤΕΙ Αγ. Νικολάου και  όχι να αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι τότε, η Δημοτική Συνεργασία ανέβασε στο ιστολόγιο της μια απάντηση στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

"Οπως φαίνεται στην Δημοτική Συνεργασία αδυνατούμε να κατανοήσουμε ότι άλλα αποφασίζουμε και εμφανίζουμε ως ψηφίσματα στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα τελικά υπάρχουν ως γραπτά κείμενα - αποφάσεις.".

Όμως το video από το κανάλι της ΑΝΑΤΟΛΗΣ στο youtube διαψεύδει όσα λέει η Δημοτική Συνεργασία αφού ο δήμαρχος διαβάζει το ψήφισμα το οποίο κατατέθηκε προς έγκριση στη συνεδρίαση, το οποίο είναι ταυτόσημο με το ψήφισμα που δημοσιοποιήθηκε, και είναι σαφέστατη η αναφορά του ότι θα έχουν στη διάθεση τους τις παραιτήσεις όλων των δημοτικών συμβούλων και θα τις υποβάλουν εφόσον εκδοθεί το Π.Δ. χωρίς τα ΤΕΙ Αγ. Νικολάου:

Εμμένοντας στην τακτική της απαξίωσης των παραιτήσεων η Δημοτική Συνεργασία όπως φαίνεται επιλέγει να διαφοροποιηθεί από τη μέχρι σήμερα ομόθυμη  συμμετοχή των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Νικολάου στον αγώνα  απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ. Ίσως βέβαια αυτό να οφείλεται στο ότι ο επικεφαλής της υπήρξε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές υποψήφιος βουλευτής ενός από τα τρία κυβερνητικά κόμματα, του ΠΑΣΟΚ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India