Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Θέση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης


Για το θέμα αυτό έχουν λεχθεί και έχουν γραφεί πολλά.
Το μόνο που δεν έχουμε μέχρι σήμερα, είναι το αποτέλεσμα. Παραμένει ακόμη η εκκρεμότητα της κατοχύρωσης των πολύτιμων κληροδοτημάτων που διαθέτει το Νοσοκομείο-Κ.Υ Νεάπολης.
Για εμάς ύψιστη προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας εκτέλεσης της μελέτης και η προκήρυξη του έργου κατασκευής του Κέντρου Αποκατάστασης, αναπόσπαστο τμήμα του Νοσοκομείου.
Χωρίς το Κέντρο Αποκατάστασης, ο κίνδυνος της ύπαρξης του ίδιου του νοσοκομείου όπως είναι σήμερα, είναι και υπαρκτός και αυξημένος.
Προϋπόθεση της κατασκευής και εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης, είναι η πάση θυσία προστασία και διατήρηση των κληροδοτημάτων που θα του εξασφαλίζουν οικονομική επάρκεια και σε ένα ίσως μεγάλο βαθμό και οικονομική αυτονομία.
Αν το ζητούμενο της εξασφάλισης των κληροδοτημάτων προϋποθέτει και διοικητική αυτονομία του Νοσοκομείου-Κ.Υ Νεάπολης, τούτο θεωρούμε αυτονόητο και θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει.
Η από μέρους δε της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, προφορικά δεδηλωμένη κατανόηση του προβλήματος, αλλά η μη ταυτόχρονη επίλυση του, μας αναγκάζει να κάνουμε δεύτερες σκέψεις και να ανησυχούμε.
Σε κάθε περίπτωση όμως τούτο πρέπει να επισπευσθεί, και είναι σε αυτό ακριβώς το σημείο κύριοι βουλευτές και κύριε περιφερειάρχη, που ζητάμε τη βοήθεια σας και τη στήριξη σας για να γίνει το συντομότερο δυνατό και να αποφευχθούν οι όποιες πιθανές δυσλειτουργίες και εμπλοκές στην όλη διαχείριση του θέματος.
Το θέμα έχει το χαρακτήρα του επείγοντος και οι ενέργειες μας πρέπει να είναι άμεσες και κυρίως αποτελεσματικές.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India