Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Απάντηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στον κ. Φθενάκη με γραπτό και εύκολα αναγνώσιμο λόγο !!!


Κάποιοι κύριοι που εκ παραδρομής δραστηριοποιούνται στα κοινά του Δήμου Αγίου Νικολάου , έχουν μπερδέψει τους ρόλους τους. Και πως άραγε μπορούσε να μην είχε γίνει αυτό όταν το ίδιο άτομο είναι:
1. Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητος Βραχασίου
2. Πρόεδρος Αναπτυξιακής Βραχασίου και
3. Πρόεδρος της τοπικής ομάδος Α.Ο.Β.

Εχοντας λοιπόν όλες αυτές τις ιδιότητες, ξεκινάει την ανακοίνωση του ως Πρόεδρος του Α.Ο.Β. και καταλήγει ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Βραχασίου. Αλήθεια κ. Πρόεδρε , όλα όσα γράφετε ή μάλλον σας γράφουν και εσείς υπογράφετε , τα προσυπογράφουν και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου του Α.Ο.Β. ; Εμείς γνωρίζουμε ότι άλλο ο αθλητισμός και άλλο η πολιτική κ. Πρόεδρε. Βέβαια καταλαβαίνουμε ότι απο αθλητισμό ελάχιστα γνωρίζετε μιας που ο Α.Ο.Β. παραπαίει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εσείς απλά υπογράφετε πολιτικές ανακοινώσεις με την ιδιότητα σας ... και ως Πρόεδρος του Α.Ο.Β.

Εις ότι αφορά όλα όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , όπου ο κ. Καρατσής τόλμησε να αγγίξει όλα όσα εσείς και οι πολιτικοί σας φίλοι καλύπτατε μέχρι σήμερα , εμείς δεν θα δηλώσουμε τίποτα περισσότερο. Μας κάλυψαν απόλυτα οι δηλώσεις του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στην τοπική εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, την επόμενη της συνεδρίασης και το αναφέρουμε ρητά και στην σχετική μας ανακοίνωση (Βλέπε εδώ).

Εμείς απο την πλευρά μας θα ευχηθούμε σε όλους του Βραχασώτες και τις Βραχασώτισες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας για την ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. Να υπενθυμίσουμε παράλληλα ότι ο τόπος τους έχει πληρώσει ακριβά ακραίες συμπεριφορές του παρελθόντος και καλό θα ήταν φαινόμενα όπως αυτά που παρατηρούνται με των τωρινό Πρόεδρο να απομονώνονται. Ο τόπος τους δεν έχει ανάγκη απο ανακοινώσεις που γράφονται απο τους "γνωστούς" τρίτους και υπογράφονται απο τον κύριο που φέρει τον τίτλο του Προέδρου. Ο τόπος έχει ανάγκη απο έργα και μάλιστα ΑΜΕΣΑ !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India