Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Διάκριση για το λάδι του συνεταιρισμού Κριτσάς

Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση.
Άλλη μια διάκριση για το λάδι του Συνεταιρισμού Κριτσάς.

kriti.jpg

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίσθηκε και την τρίτη ημέρα η έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση». Η συμμετοχή των παραγωγών από όλη την Κρήτη είναι πολύ μεγάλη, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης οι παραγωγοί και οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολλές επαφές και να κλείσουν σημαντικές συμφωνίες.

Σημαντική είναι και η παρουσία του Δήμου Αγίου Νικολάου, με το δικό του περίπτερο, στο οποίο δεχόμαστε επισκέψεις πολλών παραγόντων οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τόπο μας.
kriti2.jpg

Την Κυριακή στις 11.00 π.μ. ο Δήμος Αγίου Νικολάου κάλεσε συντοπίτες μας από τα Σωματεία των Αθηνών. Πολλοί εκπρόσωποι σωματείων αλλά και κάτοικοι Αθηνών που κατάγονται από το Μεραμπέλλο τίμησαν το Δήμο με την παρουσία τους, όπως ο Βουλευτής Αθηνών κ.Μίμης Ανδρουλάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιονικολιωτών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κριτσωτών και πολλοί άλλοι φίλοι της περιοχής μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός γευσιγνωσίας λαδιού ανάμεσα στους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση, στον οποίο ο Συνεταιρισμός Κριτσάς κατέκτησε το Γ’ βραβείο. Άλλη μια σημαντική διάκριση που λαμβάνει λάδι από το Μεραμπέλλο.

Στην εκδήλωση που ακολούθησε αναδείχθηκαν οι προσπάθειες που καταβάλλονται, τόσο από τους παραγωγούς όσο και από τους εξαγωγείς, για την διατήρηση της ποιότητας αλλά και εξαγωγή του προϊόντος.
kriti3.jpg

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Βουλευτής Αθηνών κ. Μίμης Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, οι οποίοι απένειμαν το 1ο, τα 2α και το 3ο βραβείο.

Άγιος Νικόλαος, 27-5-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India