Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το πουλάκι ΤΣΙΟΥ !!!


Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να ανοίξουν την προεκλογική περίοδο ΑΝΗΘΙΚΑ και πολύ νωρίς σχετικά με την γνώριμη σε όλους ημερομηνία των εκλογών.

Μάλιστα αυτοί οι "κύριοι" κρύβονται πίσω απο την κουκούλα της ανωνυμίας που απλόχερα τους παρέχει ο Νόμος και εκτοξεύουν ανώνυμες καταγγελίες με στόχο Δημοτικό μας Σύμβουλο.

Εμείς θα κάνουμε υπομονή να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Να γνωρίζουν όμως ότι γνωρίζουμε πολύ περισσότερα απο όσα οι ίδιοι νομίζουν και γνωρίζουμε επίσης και την ταυτότητα των ανώνυμων καταγγελόντων. Πως και γιατί θα το εξηγήσουμε στην πορεία και ανάλογα με τις εξελίξεις.

Σε μας μένει η θλίψη για το που μπορούν να φθάσουν κάποιοι όταν νιώθουν να χάνουν την επιρροή που επί χρόνια είχαν. Πέραν της θλίψης όμως τίποτα περισσότερο , άλλωστε η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Βέβαια όταν έρθει η ώρα της κατάθεσης στην Δικαιοσύνη μαθαίνουμε ότι θα ακουσθούν πολλά και μάλιστα ζητήματα που δεν θα είναι για να κρυφθούν μιας που θα αγγίξουν στενά προσωπικά δεδομένα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ιδωμεν ... !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India