Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


 
Άγιος Νικόλαος , 14.01.2013
 
Κύριε Δήμαρχε
 
Παρακολουθούμε τα τελευταία δύο χρόνια μια απίστευτη ρύπανση σε τοίχους αλλά και σε σήματα Τροχαίας από οπαδούς συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών ομάδων , οι οποίες αντιπροσωπεύονται με συνδέσμους οπαδών στον Άγιο Νικόλαο.
Έκπληκτοι επίσης παρακολουθούμε την απάθεια με την οποία ουσιαστικά αποδεχόσαστε την ύπαρξη των φαινομένων αυτών. Ειλικρινά περιμέναμε την έντονη αντίδραση σας δεδομένου ότι ο Άγιος Νικόλαος είναι πόλη τουριστική και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μεταβληθεί σε χώρο έκνομης και προσβλητικής δράσης ατόμων που πάνω από όλα δεν σέβονται τον τόπο τους και την ιστορία του.
Ιδιαίτερα στην περιοχή της Ελούντας αλλά και του Αγίου Νικολάου παρατηρείται το φαινόμενο του να γεμίζουν τοίχους με συνθήματα αλλά και τις πινακίδες σήμανσης με αυτοκόλλητα οπαδικά σήματα , κάνοντας την ανάγνωση τους αδύνατη και την εικόνα αηδιαστική για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα εάν προτίθεσθε να καταφύγετε σε νομικές ενέργειες (μηνύσεις) έναντι των επικεφαλείς των συνδέσμων αυτών. Σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων ότι σε περίπτωση που αποφασισθεί παρόμοια ενέργεια από την πλευρά σας , θα είμαστε ένθερμοι συμπαραστάτες σας στην προσπάθεια σας αυτή.
 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
 
 
 
Πανίκος Καρατσής
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India