Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Θα πέσουν κορμιά στις εκλογές...



Καθαρά πολιτική θα είναι η προεκλογική περίοδος προς τις εκλογές της αυτοδιοίκησης σύμφωνα με το ΚΚΕ ενώ τα στελέχη του δεν αποκλείουν σε καμία περίπτωση την πιθανότητα να γίνουν και βουλευτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές.

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η πρώτη ουσιαστικά συνάντηση των μελών του κόμματος σε επίπεδο Δήμου Αγίου Νικολάου στο παλιό εργατικό κέντρο, εκεί συνομίλησε μαζί τους ο Γραμματέας Περιφερειακού Κρήτης Σάββας Βασιλειάδης.

Στην ενημέρωση που έγινε και στην συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε ότι τα μέλη του κόμματος πρέπει αν βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για αγώνα λαϊκό ώστε να δημιουργηθεί μια πλατιά βάση που θα ανατρέψει το σύστημα. «Θα πέσουν κορμιά την επόμενη περίοδο σε μια μάχη που θα έχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα.

Τα πολλά νέα κόμματα και οι κινήσεις έχουν σαν στόχο όλη η οργή να κατευθυνθεί εντός του συστήματος εν[ω ξεκάθαρο είναι ότι όλοι θέλουν να συρρικνώσουν το ΚΚΕ » είπε συγκεκριμένα ο κ. Βασιλειάδης τονίζοντας πως το κλίμα έχει αλλάξει για το κόμμα, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και πολλές νίκες έχουν καταγραφεί από την εκπροσώπηση σε σωματεία και σε διάφορες οργανώσεις, ενώ πρέπει όλοι να μην υποτιμήσουν την μάχη που θα δοθεί και να αγωνιστούν γιατί μόνο έτσι γίνονται οι εξεγέρσεις.

Η ενημέρωση κινήθηκε στις βασικές αρχές της διακήρυξης του κόμματος όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και ότι οι συναντήσεις θα πυκνώσουν με τον καιρό ώστε παντού να φτάσει η φωνή του κόμματος που θα διεκδικήσει με την φωνή του τον κάθε Δήμο, την κάθε αντιπεριφέρεια και περιφέρεια της χώρας.

«Να συνδράμουμε όλοι άμεσα να αναγεννηθεί μια ορμητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση που θα συμβάλει στον αγώνα για να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα, για να ανοίξει ο μόνος δρόμος που μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Εγγύηση για τα δικά σας συμφέροντα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που παλεύει με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τη Λαϊκή Συμμαχία, ανοίγει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία» επισημαίνεται στην διακήρυξη με το ζητούμενο των εκλογών, σύμφωνα με το κόμμα να είναι, να τιμωρηθούν όλοι εκείνοι, που, με ψέματα και τρομοκρατία, διέδωσαν ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή ανάπτυξη για τον ελληνικό και τους άλλους λαούς της Ευρώπης μέσα στην ΕΕ».


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ / e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India