Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο κυκλικός κόμβος στο Αμμούδι

Το ζήσαμε κι αυτό. Στο Δήμο Αγίου Νικολάου το Σωτήριο έτος 2014, κατασκευάστηκε κυκλικός κόμβος στο Αμμούδι, με στόχο να διευκολύνει την κυκλοφορία, και αποτέλεσμα να αποκλείει την κυκλοφορία των τουριστικών λεωφορείων.


Δεν ξέρω αν η εικόνα που αντίκρισαν  χθες, όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή ο οδηγός ενός τουριστικού λεωφορείου, που κλήθηκε για δοκιμή, να προσπαθεί να κινηθεί πέριξ του κόμβου, και βέβαια να μη το κατορθώνει, αν θα πρέπει να μεταδωθεί μέσω video, ξανά και ξανά για να τη δει όλος ο κόσμος, ή αν θα πρέπει να την κρύψουμε και να αποφύγουμε τα γέλια όλου του πλανήτη για την απίστευτη κατάντια μας.

Η μηχανική επιστήμη, που έχει συμβάλει καθοριστικά, στα οικοδομικά και όχι μόνο θαύματα που βλέπουμε σήμερα, δεν είναι αρκετή, τουλάχιστον στο Δήμο Αγίου Νικολάου, για να μπορέσει να κατασκευάσει ένα κυκλικό κυκλοφοριακό κόμβο και χρειαζόμαστε να κάνουμε δοκιμές με τα λεωφορεία.

Το φώναζε όλος ο κόσμος. Δεν περνά από εδώ λεωφορείο. Τα λέγαμε στο δημοτικό συμβούλιο. Εισπράτταμε κεραυνούς από τους ειδικούς αρμόδιους και υπεύθυνους για το θόρυβο που κάναμε και τους χαλούσαμε την ησυχία, για να μη πω τον ύπνο τους. Σε κανένα δεν ίδρωσε το αυτί του. Ούτε στο Δήμαρχο, πολύ δε περισσότερο στο μηχανικό πολιτικό προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Κύριε Δήμαρχε, δε χάνετε ευκαιρία να κατακεραυνώνετε την κυβέρνηση για τα χάλια που έχουμε σήμερα, στολίζοντας τον κάθε ένα ξεχωριστά με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Ποντάρετε και εκμεταλλεύεστε τη δυστυχία του κόσμου.
Είμαστε σίγουροι, ότι και για το κόμβο, έχετε κάτι να προσάψετε σε όλους τους άλλους, για αλαζονεία, κακοτεχνία και οτιδήποτε άλλο.

Ένα ερώτημα κύριε Δήμαρχε. Εχετε κάνει ποτέ την αυτοκριτική σας για τα χάλια του Δήμου που εσείς με τον πλέον αυταρχικό τρόπο διοικείτε τα τελευταία σχεδόν οκτώ χρόνια.

Για όλα πάντα φταίνε οι άλλοι. Όπως ας πούμε οι κακοί σύμβουλοι σας, που δεν έγινε τίποτε στην Νεάπολη. Το ίδιο και  στο Βραχάσι, την Ελούντα, το Καλό Χωριό και τόσα άλλα. Συνηθίζετε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα. Να είστε προσεχτικός. Αυτή τη φορά θα επιστρέψει και θα πέσει στο κεφάλι σας.


Υ.Γ. Για όσους ενδιαφέρονται να απολαύσουν το σχετικό video, μπορούν να το αναζητήσουν σε διάφορα blog, που έχει αναρτηθεί.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India