Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ανταπάντηση στη Δημοτική Συνεργασία



Δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες με ένα πιγκ πογκ ανταπαντήσεων μεταξύ εμένα και της παράταξης Δημοτική Συνεργασία, όμως κάποια πράγματα δεν πρέπει να μένουν χωρίς απάντηση.

Γράφει στο νέο κείμενο της η Δημοτική Συνεργασία (δείτε το πατώντας ΕΔΩ) ότι  η απομάκρυνση μου από το εργασιακό μου χώρο κρίθηκε επιβεβλημένη από τον Π. Καρατσή "μιας που δεν μπορείς να βρίζεις το βράδυ και να συνεργάζεσαι το πρωί.
Αν και προσωπικά διαφωνώ στο ότι στις επαγγελματικές συνεργασίες στο χώρο της υγείας πρέπει να υπάρχει περιθώριο προτίμησης συνεργάτη,  στη δική μας περίπτωση υπήρχε λύση να μην συνεργάζομαι με τον Π. Καρατσή παραμένοντας στο τμήμα μου, στο χειρουργείο, όπως και έγινε τελικά.
 Ομως ο Π. Καρατσής επέμενε να αλλάξω τμήμα, παρότι δεν συνεργαζόμασταν, αίτημα που δεν έγινε δεκτό ούτε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, ούτε από τη διοίκηση της ΔΥΠΕ, όπου προσέφυγε. 
Κατά τη γνώμη μου η απαίτηση του δεν είχε αντικειμενικά κίνητρα, αλλά χαρακτήρα πολιτικής δίωξης απέναντι σε ένα νοσηλευτή και εκπρόσωπο εργαζομένων που αγωνίζεται μαζί με τους συναδέλφους του ενάντια στα μνημόνια και στην κυβερνητική πολιτική στο χώρο της υγείας. 
Γι΄αυτό και η αντιπαράθεση μας δεν έχει προσωπικά χαρακτηριστικά, αλλά αμιγώς πολιτικά, αφού ο Π. Καρατσής υπήρξε κυβερνητικό στέλεχος (διοικητής ΥΠΕ Κρήτης) και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές, ενώ έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές στον τοπικό τύπο υπέρ της μνημονιακής πολιτικής και των κυβερνητικών μέτρων.


Τέλος, όσον αφορά στην άποψη της Δημοτικής Συνεργασίας ότι είχα "υποχρέωση" να χαιρετίσω τον επικεφαλής της μοναδικής δημοτικής παράταξης που αγνόησε το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και δεν ζήτησε να ενημερωθεί θεσμικά από το ΔΣ για τα προβλήματα του χώρου, την αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.

Γιώργος Μανουσάκης
Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India