Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ξεκάθαρα λόγια ... απλή απάντηση.


Αγαπητέ κ. Πρόεδρε , χαιρόμαστε που επιτέλους μπαίνετε στην διαδικασία να αναφερθείτε στην προσωπική σας κόντρα με τον επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Καρατσή Πανίκο. Εμείς δεν θα μείνουμε σε αυτό. Θα πούμε απλά ότι ζητήθηκε η απομάκρυνση απο τον χώρο όταν δημόσια (μέσω του blog του οποίου διαχειριζόσαστε) διαπομπεύσατε τον κ. Καρατσή με κατηγορίες που οφείλετε να αποδείξετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και μόνο δεδομένου ότι η χειροδικία δεν αποτελεί μέσο επίλυσης διαφορών. Η απομάκυνση σας απο τον τον χώρο , μετά τις ενέργειες σας αυτές , κρίθηκε επιβεβλημένη μιας που δεν μπορείς να βρίζεις το βράδυ και να συνεργάζεσαι το πρωί. Αυτό βέβαια γίνεται αντιληπτό απο τον οποιονδήποτε διαθέτει κοινή λογική.

Είναι αλήθεια ότι δεν είχε κλεισθεί κανένα ραντεβού με τον Σύλλογο Εργαζομένων , όταν όμως ο Πρόεδρος συναντά τον επικεφαλής μιας Δημοτικής παράταξης είναι υποχρέωση του να τον χαιρετίσει δεδομένου ότι ο κ. Καρατσής διαθέτει ήθος που δεν του επιτρέπει να αγνοήσει κανέναν και αυτό το έχει αποδείξει κατά την διάρκεια της καριέρας του στην Ιατρική αλλά και στην πολιτική.

Εις ότι αφορά την σχέση σας με το συγγενικό σας πρόσωπο δεν μας αφορά και είναι τιμή σας που στην σχέση αυτή η πολιτική δεν έχει καμία σχέση , όμως εμείς για άλλα πράγματα σας εγκαλέσαμε. Διαβάστε τι γράψαμε και τα ξαναλέμε.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Υ.Γ. Οπως βλέπετε εμείς δημοσιεύουμε τα πάντα. Εσείς ;

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India