Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

... και τιμητές των πάντων !!!

Προ τετελεσμένων



Μπορεί ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης να αποδοκίμασε δημόσια την απόφαση της τοπικής επιτροπής ΝΔ Αγ. Νικολάου για στήριξη του υποψηφίου δημάρχου Π. Καρατσή και να χαρακτήρισε την απόφαση ΑΚΥΡΗ, όμως η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης έχει δημιουργήσει πλέον τετελεσμένα.

Η τοπική κοινωνία έχει σε μεγάλο βαθμό ενημερωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία του Δήμου Αγ. Νικολάου στηρίζει τον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο και η εντύπωση αυτή είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατραπεί πλέον.

Αυτό ήταν κάτι που το γνώριζαν εξ΄αρχής όσοι έλαβαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία να δημοσιοποιήσουν μια τέτοια ανακοίνωση, αναμένοντας ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Υπήρχε όμως η εκτίμηση ότι οι αντιδράσεις είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν την εικόνα της αρχικής εντύπωσης και του τετελεσμένου που έχει δημιουργήσει.

Έτσι η συγκεκριμένη ομάδα προσώπων πέτυχε τον στόχο που είχε εξ αρχής, πριν καν προκύψει η υποψηφιότητα Κ. Κουνενάκη.

Μένει πλέον να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες αντιδράσεις από τη ΝΔ, και αν το τετελεσμένο που δημιουργήθηκε με τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης στήριξης θα βοηθήσει και σε ποιο βαθμό την ...ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Π. Καρατσή.


merambellonews.gr (πλην του κεντρικού τίτλου)

Σχόλιο Ιστολογίου: Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι εκτός απο ορκισμένοι εχθροί του κ. Καρατσή τώρα τα βάζουν και με την Ν.Δ. που στηρίζει την προσπάθεια του. Το πόσο ορκισμένοι είναι φαίνεται και απο την προβοκατόρικη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει - ισχυριζόμενοι ότι την πήραν απο την τοπική εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ , που όμως προς τιμήν τους σχεδόν άμεσα την κατέβασαν.
Δυστυχώς κάποιοι αντιλαμβάνονται τώρα ότι θα χάσουν την εξουσία του Δήμου και μάλλον αρχίζουν να χάνουν τον κόσμο κάτω απο τα πόδια τους. Τι να κάνουμε ... έχει ο καιρός γυρίσματα φίλοι μας !!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India