Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η σιωπή των αμνών ... προσαρμοσμένη στα Δημοτικά μας δρώμενα !!!


Σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη των τεσσάρων διεκδικητών της Δημαρχίας του Αγίου Νικολάου , καταγγέλθη ο κ. Ζερβός απο τον επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ότι είναι μέτοχος σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και ο κ. Ζερβός όχι μόνο αρνήθηκε το γεγονός αλλά απείλησε και με μήνυση τον κ. Πάγκαλο.

Εμείς απο την πλευρά μας θα περιμένουμε την μήνυση , γιατί σε διαφορετική περίπτωση μάλλον ο κ. Πάγκαλος γνώριζε πολύ καλά τι έλεγε.
Αν λοιπόν αυτό είναι αλήθεια , εμείς απλά θέλουμε να το γνωρίζουμε γιατί πολύ απλά για μας ότι είναι νόμιμο δεν είναι κατ ανάγκη και ηθικό.
Να υπενθυμίσουμε ακόμα στον κ. Ζερβό ότι μόλις έχασε τις εκλογές πριν απο μερικά χρόνια απο τον κ. Λουκαράκη και λόγω του ότι τότε τον κατηγορούσαν για διάφορα και κυρίως για την ύπαρξη ενός ξενοδοχείου στην Σαντορίνη , ο ίδιος έδωσε στην δημοσιότητα άρθρο που διέψευδε την ύπαρξη της ξενοδοχεικής μονάδος στην Σαντορίνη και παράλληλα έδιδε στην δημοσιότητα τα ποσά των τραπεζικών του λογαριασμών , έχοντας ευτελή ποσά ως κατάθεση σε δραχμές σε αυτούς.

Τώρα , λίγα χρόνια μετά καταγγέλεται ως μέτοχος ξενοδοχειακής μονάδος και μάλιστα με ποσοστό περίπου 5% , ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο σε σχέση με το μέγεθος της επένδυσης ύψους περίπου 100 εκ. ευρώ , ενώ εμφανίζεται και ως κάτοχος βιλλών στην περιοχή της Ελούντας.

Ολα αυτά ζητούν απαντήσεις άμεσα. Η σιωπή των αμνών ... σίγουρα επέτυχε ως κινηματογραφική ταινία , δεν πρόκειται όμως να ακολουθήσει την ίδια επιτυχία στα Δημοτικά μας δρώμενα.

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι εμείς θα περιμένουμε για τις περαιτέρω ενέργειες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India