Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οταν οι ΘΕΣΜΟΙ εξευτελίζονται απο τα πρόσωπα.


Χθες η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Δεν θα σταθούμε στην επίσκεψη αυτή καθαυτή , αλλά θα σταθούμε στην στάση του Προέδρου των Εργαζομένων κ. Μανουσάκη , ο οποίος προκλητικά απέφυγε να συναντήσει και να χαιρετίσει τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Καρατσή Πανίκο.

Δυστυχώς η νοοτροπία αυτή εξευτελίζει τον θεσμό του Προέδρου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου , θεσμό τον οποίο υπηρετεί ο συγκεκριμένος κύριος και οι όποιες προσωπικές διαφορές οφείλουν να μένουν μακριά. Είναι γεγονός ότι τους θεσμούς εξυψώνουν αλλά και εξευτελίζουν τα πρόσωπα. Πρόσωπα τα οποία σε πολλές των περιπτώσεων είναι κατώτερα των περιστάσεων.

Εμείς καταλαβαίνουμε την πρεμούρα του συγκεκριμένου κυρίου να υποστηρίξει τον κομματικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ , καταλαβαίνουμε επίσης την αγωνία του να κρατήσει ισορροπίες αφού συγγενικό του πρόσωπο υποστηρίζει λυσαλλέα τον συνδυασμό του κ. Ζερβού , ο οποίος δεν υποστηρίζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε την στάση του απέναντι μας. Εμείς βέβαια δεν πατάμε σε δύο βάρκες και δεν ζαλιζόμαστε εύκολα !!!


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India