Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο "τύπος" με τα κίτρινα ...

Σήμερα δημοσιεύθηκε το παρακάτω άρθρο που αφορούσε ξανά την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , στο γνωστό blog για τα φιλικά αισθήματα προς τον επικεφαλής της Δημοτικής μας παράταξης !!!

Επεισόδιο με λογομαχία για το θέμα του παραλιακού δρόμου κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Δημοτικής Συνεργασίας στη Μίλατο


Αν και κατά γενική ομολογία οι φετινές εκλογές διεξάγονται σε πολύ ήρεμο κλίμα, δεν έλειψε ένα  επεισόδιο μικρής έκτασης κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Δημοτικής Σνεργασίας στη Μίλατο.

Κάτοικος του χωριού έκανε κριτική στη στάση που κρατά ο συνδυασμός για το θέμα ευνοώντας τις απόψεις τοπικού ξενοδόχου, από την πλευρά της Δημοτικής Συνεργασίας υπήρξε απάντηση ότι θα κάνουν το δρόμο πεζόδρομο (όπως θέλει ο ξενοδόχος) και σιγά σιγά τα πνεύματα άναψαν.

 Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση.

Ως Δημοτική Συνεργασία διαψεύδουμε κατηγορηματικά το επεισόδιο ως ψευδές και αναληθές. Αυτό είναι η επιτομή του κίτρινου τύπου στην περιοχή μας.

Απο την άλλη, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με κανένα ξενοδόχο , ή τουλάχιστον σχέση όπως εσείς αφήνετε να εννοηθεί , γιατί αλλίμονο αν χάσουμε και την ανθρώπινη υπόσταση μας.

Επίσης σε εκδήλωση που είχε γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος Βραχασίου εδώ και περίπου δύο χρόνια,  είχαμε ξεκάθαρα τοποθετηθεί λέγοντας ότι ο δρόμος αυτός έχει διανοιχθεί χωρίς τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο να ολοκληρωθεί άσχετα αν προβλέπεται απο το ΣΧΟΟΑΠ. 

Δυστυχώς αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους τύπους με παρωπίδες , τις οποίες αφαιρούν όταν πρόκειται να υπηρετήσουν (;) τον τόπο τους , κάθε φορά και απο άλλο πολιτικό μετερίζι (= πολιτικός γυρολόγος στην καθομιλουμένη).

Δημοτική Συνεργασία
Γρ. Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India