Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αμετανόητος εραστής των απαντήσεων ο κ. Πρόεδρος !!!


Αγαπητέ κ. Πρόεδρε , εμείς δεν θα κουραστούμε να σας απαντάμε όσο και να το επιδιώκεται. Δεχόμαστε ότι λύσεις υπάρχουν και άλλες εκτός απο αυτές που ενδεχόμενα προέκρινε ο κ. Καρατσής. Αλλωστε για αυτό υπάρχουν και τα αρμόδια όργανα τα οποία βρίσκουν πάντα τις λύσεις αυτές και τις οποίες εμείς σεβόμαστε.

Ομιλείτε για πολιτική δίωξη. Μα τι λέτε ; Σε ποιό πολιτικό χώρο ανήκετε προκειμένου να σας εκδιώξει κάποιος ; Δόξα τω θεώ τα πολιτικά σας ταξίδια είναι συχνά και πάντα φανατικά. Για διαβάστε λίγο τι είχατε γράψει τότε για τον κ. Καρατσή - τα οποία σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης οφείλετε να αποδείξετε - και θα είμαστε στην διάθεση για περαιτέρω συζητήσεις.

Εις ότι αφορά την επίσκεψη μας , εμείς δεν πιστεύουμε στα κλεισμένα ραντεβού για χάρη της φωτογραφίας. Την στιγμή που επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο εργάσιμη ώρα , όλοι όφειλαν να ήταν στην θέση τους πολύ δε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων , σε περίπτωση που είχε Υπηρεσία , όπως και είχε την ώρα της συνάντησης. Αν τώρα για σας προυπόθεση ήταν να σας δούμε με ραντεβού , τότε όλα αλλάζουν.

Κλείνοντας ελπίζουμε να μην είστε Υπηρεσία σήμερα , ώστε να αναλώνετε το χρόνο στις απαντήσεις σε εμάς !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India