Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Aπομακρύνθηκε ο επικεφαλής της Ελληνικής προεδρίας μετά το σάλο για τις δαπάνες 147.000 ευρώ σε... γραβάτες [εικόνα]

Aπομακρύνθηκε ο επικεφαλής της Ελληνικής προεδρίας μετά το σάλο για τις δαπάνες 147.000 ευρώ σε... γραβάτες [εικόνα]


Απάλλαξε από τα καθήκοντά του ο υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος τον επικεφαλής του γραφείου της Ελληνικής προεδρίας, Αριστείδη Ανδρουλάκη.
Όπως αναφέρει το έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών:
«Απαλλάσσεται, από 09.12.2013, ο Αριστείδης Ανδρουλάκης του Ιωάννη, Σύμβουλος Πρεσβείας Α΄, από τα καθήκοντα του Επικεφαλής του Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας και Επικεφαλής του ανωτέρω Γραφείου ορίζεται, από 10.12.2013 , ο Δημήτριος Καραμήτσος – Τζιράς του Ιωάννη, Πληρεξούσιος Υπουργός Α».
Η απομάκρυνση γίνεται λίγα 24ωρα μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τα εξωφρενικά ποσά που ξοδεύονται στο υπουργείο Εξωτερικών για την χορήγηση σχεδόν 150.00 ευρώ για φουλάρια και γραβάτες, ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν συνδέονται τα δύο γεγονότα.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με έγγραφο με Αριθμό Πρωτοκόλλου 370/1699/ΑΣ49 το οποίο δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, φαίνεται πως στις 4 Οκτωβρίου 2013 εγκρίθηκε με εντολή του Ευάγγελου Βενιζέλου «διενέργεια Πρόχειρου Μειοδοτικού ∆ιαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη για την προμήθεια γραβατών και φουλαριών με σκοπό την κάλυψη εθιμοτυπικών αναγκών της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης μέχρι του ποσού των εκατόν σαράντα επτά χιλιάδων εξακοσίων Ευρώ (€147.600,00) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και λοιπών νομίμων κρατήσεων. Η δαπάνη θα βαρύνει το τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Εξωτερικών».
Την απόφαση υπογράφει ο διευθυντής Αριστείδης Ανδρουλάκης με εντολή του κ. Βενιζέλου.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο της απομάκρυνσης


Πηγή: Aπομακρύνθηκε ο επικεφαλής της Ελληνικής προεδρίας μετά το σάλο για τις δαπάνες 147.000 ευρώ σε... γραβάτες [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/131535#ixzz2lI1JWjkZ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India