Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παράνομη η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ αλλά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά

Παράνομη η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ αλλά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά


Παράνομη κηρύχθηκε ξανά η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και κρατούν κλειστά πανεπιστήμια. Με την ίδια απόφαση κηρύσσεται παράνομη και η οποία απεργία θα έκανε η Ομοσπονδία τους για να καλύψει τα Πρωτοβάθμια Σωματεία.
Την ίδια ώρα ανοιχτή πρόσκληση για διάλογο απηύθυνε νωρίτερα την Πέμπτη στις πρυτανικές αρχές των οκτώ ΑΕΙ και στους διοικητικούς υπαλλήλους των Ιδρυμάτων ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ενώ εκκρεμεί η νέα αγωγή του υπουργείου κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ομοσπονδίας τους.
Από την πλευρά τους, οι πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος δήλωσαν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για την δήλωση του υπουργού. Συγκαλούν πάντως την Παρασκευή έκτακτες συγκλήτους για να συζητήσουν το θέμα.


Πηγή: Παράνομη η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ αλλά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/131621#ixzz2lLwSuYa0

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India