Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Σε Αγιο Νικόλαο και Χανιά οι ομαδικοί γάμοι των Κινέζων.


Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η έκθεση τουρισμού Philoxenia για τον Δήμο του Αγίου Νικολάου, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Μαρία Καφετζάκη η οποία βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες και είχε την ευθύνη της λειτουργίας του περίπτερου που φιλοξενούσε τον Δήμο και την Δημοτική επιχείρηση.


Στην έκθεση όπου ήταν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων και πιο οργανωμένη και με περισσότερες κατά 23% συμμετοχές, κανένας άλλος δημόσιος φορέας δεν βρίσκονταν από την Κρήτη. Σαν επισκέπτες από το συνέριο της ΚΕΔΕ που διεξάγονταν ακριβώς δίπλα από τα περίπτερα της έκθεσης πέρασαν και Δήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι από Δήμους της Κρήτης όπου σχόλασαν την απουσία του νησιού μας με περίπτερο.

Σε ότι αφορά την παρουσία του Αγίου Νικολάου η Μαρία Καφετζάκη είπε πως όλα πήγαν πολύ καλύτερα από πέρυσι με την επισκεψιμότητα να είναι αυξημένη έως και 50 % . Σε ότι αφορά τις επαφές της είχε ραντεβού ενημέρωσης για την περιοχή του Δήμου από εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από τον Καναδά έως και την Ινδία ενώ ιδιαίτερα έντονο ήταν το ενδιαφέρον από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και των Βαλκανίων.

«Οι εντυπώσεις τόσο από τις b2 b συναντήσεις όσο και από τα σχόλια των επισκεπτών του περιπτέρου είναι θετικές γεγονός που επιβεβαιώνει την ευστοχία της επιλογής μας σαν Δήμος να δώσουμε το παρόν στην συγκεκριμένη έκθεση.

Όταν την ίδια ώρα όλες οι περιοχές που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό στην χώρα μας βρίσκονται εδώ δεν θα μπορούσαμε εμείς έστω και με ένα απλό ενημερωτικό περίπτερο, που από εμάς ξεκίνησε ο τουρισμός στην νότια χώρα να μην είμαστε παρόντες.»είπε και χαρακτήρισε άστοχη την επιλογή της περιφέρειας να μην έχει δικό της περίπτερο στην φετινή έκθεση.Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον σε όλα τα προϊόντα του τουρισμού και σαφώς εάν υπήρχε περισσότερο διαφημιστικό υλικό θα γίνονταν καλύτερη προβολή.

Από την Θεσσαλονίκη μας ενημέρωσε η κα Καφεζτάκη ότι τελικά οι Κινέζοι που είχαν πρόσφατα επισκεφθεί την Κρήτη για την διοργάνωση των ομαδικών γάμων επέλεξαν τον Άγιο Νικόλαο και τα Χανιά σαν προορισμούς για την διοργάνωση των ομαδικών γάμων στην Κρήτη.

Ακόμα τόνισε το ενδιαφέρον που ήδη έχει εκδηλωθεί για την επόμενη χρονιά από τις Σκανδιναβικές χώρες οι οποίες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να επιστρέψουν για διακοπές στην Κρήτη που από παλιότερα επέλεγαν σαν τουριστικό προορισμό τους.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India