Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Νεάπολη,Λατσίδα, Βουλισμένη και ξεκινά ο βιολογικός.video


Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών άρχισε να γίνεται πραγματικότητα, με την έναρξη των εργασιών κατασκευής των αποχετευτικών έργων στη Βουλισμένη – έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο κατασκευής των αποχετευτικών έργων Νεαπόλεως, Βουλισμένης και Λατσίδας, με κατασκευή δικτύων και μονάδας βιολογικού καθαρισμού.
«Το έργο είχε ξεκινήσει να σχεδιάζεται και να ωριμάζει και από προηγούμενες δημοτικές αρχές και μετά από πολλές ταλαιπωρίες και προβλήματα, τα οποία ξεπεράστηκαν ευτυχώς, σήμερα είμαστε στην αφετηρία κατασκευής του.

Το έργο θα αντιμετωπίσει το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης των αστικών αποβλήτων της περιοχής, με βιολογικό καθαρισμό και πότισμα εκτάσεων από τα καθαρά λύματα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Μιχ. Κερούλη, τον Γ. Διευθυντή Ιωαν. Πεδιαδίτη και τεχνικούς της ΔΕΥΑΑΝ, επισκέφθηκαν το εργοτάξιο στη Βουλισμένη.Δύσκολο στην εφαρμογή της μελέτης και κατασκευής του είναι το έργο που ξεκίνησε, επεσήμανε ο κ. Πεδιαδίτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για πολύ σύνθετη παρέμβαση που πρέπει να αντιμετωπίσει το υφιστάμενο, πεπαλαιωμένο αποχετευτικό δίκτυο, παράλληλα δε και το δίκτυο ύδρευσης και τις συνδέσεις που πρέπει να γίνουν.

πηγη www.anatolh.com / e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India