Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

“Αεροπλάνα –Planes” μεταγλωττισμένη ταινία για παιδιά

kinlesxi.jpg
Kυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013


“Αεροπλάνα –Planes”
μεταγλωττισμένη ταινία για παιδιά
5aeroplana.jpg
Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου παρουσιάζει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στις 18.00, στο Κινηματοθέατρο REX μια ξεχωριστή ταινία για τους μικρούς της φίλους. Είναι η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, παραγωγής 2013 και διάρκειας 91' με τίτλο «Αεροπλάνα-Planes». H ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη με τι φωνές των: Γιώργου Καπουτζίδη, Ντίνου Σούτη, Τηλέμαχου Κρεβάικα.

Υπόθεση: Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια. ΄Οχι μόνο ο Ντάστι δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες, αλλά τρέμει τα ύψη, καθώς πάσχει από υψοφοβία. Παρόλους του φόβους του όμως και χάρη στην ενθάρρυνση του Σκίπερ, ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής καταφέρνει οριακά να συμμετέχει στο διαγωνισμό. Το φιλότιμο του Ντάστι και το γεγονός ότι είναι πραγματικά γρήγορος θα απειλήσουν τον πρωταθλητή, που θα κάνει τα πάντα για να αποτύχει ο αντίπαλός του. Όταν όμως προκύψει μια μεγάλη ανατροπή στο αποκορύφωμα του αγώνα, ο Ντάστι θα χρειαστεί όλο του το κουράγιο για να ανταποκριθεί στην υπέρτατη δοκιμασία. Με την υποστήριξη των παλιών και νέων του φίλων, ο ήρωας θα φτάσει τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς…

Τα «Αεροπλάνα» είναι μια συναρπαστική κωμωδία, με γερές δόσεις δράσης, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Ντάστι. Μαζί του θα γνωρίσουμε μια νέα αξέχαστη ομάδα, θα έρθουμε σε επαφή με εναέριους «κινητήρες» από κάθε γωνιά της γης και θα κάνουμε τον γύρω του κόσμου στους αιθέρες: Αμερική, Γερμανία, Μεξικό, Ινδία και Κίνα είναι μερικά από τα μέρη που θα επισκεφθούμε.

Ταινία που απευθύνεται στα παιδιά και υμνεί τη φιλία και την πίστη στους στόχους, όσο… ψηλοί κι αν είναι. Ας δέσουμε τις ζώνες μας λοιπόν, γιατί είναι ώρα να απογειωθούμε με την παρέα του Ντάστι!!!

Δείτε περισσότερα για την ταινία (trailer, φωτογραφίες κ.α) στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης, στη διεύθυνση www.kileagn.com.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India