Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τι άλλαξε απο τις 9 Αυγούστου ως σήμερα ; (... εκτός απο τον καιρό !!!).

Αυτό το δημοσίευμα το ¨αλιεύσαμε" σήμερα.

Εικόνα για το άρθρο Το γήπεδο μπαίνει ξανά εμπόδιο στον ΑΟΑΝ

Το γήπεδο μπαίνει ξανά εμπόδιο στον ΑΟΑΝ

Έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα, πριν καν βγει το grandsport.gr, ότι η ομάδα του ΑΟΑΝ, η ομάδα του Αγίου Νικολάου αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα. Αυτό της έλλειψης γηπέδου το οποίο αποτελεί πέρα από πλήγμα και προσβολή για τον τόπο.
Ειδικά φέτος που οι Αγιονικολιώτες εκπροσωπούν το Νομό Λασιθίου στην Γ΄Εθνική, θα είναι ότι χειρότερο η ομάδα να την πάθει από εκεί που δεν το περιμένει. Ο ΑΟΑΝ δεν έχει πλέον γήπεδο να προπονηθεί. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι ομάδες του τοπικού, αναγκάζεται πλέον είτε να κάνει στο μισό γήπεδο,όπου υπάρχει διαθέσιμο, είτε προπόνηση μόνο στο ταρτάν.
Το σίγουρο είναι πως αυτό θα επηρεάσει. Η νυν διοίκηση προσπάθησε με πολύ λίγα χρήματα να φτιάξει μια ομάδα και με βάση την εικόνα των φιλικών θα είναι ανταγωνιστική. Όμως, θεωρούμε πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και μάλιστα στα μέσα της προετοιμασίας τα πράγματα θα είναι δύσκολα.
Εμείς απλά θα αναφέρουμε το εξής. Αλίμονο της Δημοτικής Αρχής που θα αντιδρούσε με αυτόν τον ανεύθυνο τρόπο σε ομάδα του Νομού Ηρακλείου. Π.Χ Κρουσώνας, Πατούχας, Ηρόδοτος, Τυμπάκι ή ακόμη και ο Αλμυρός που τελευταία τέθηκε ένα θέμα αλλά λύθηκε στο άψε σβήσε. Και στην τελική αν ο Δήμος αδυνατεί να καλύψει την μοναδική ομάδα του Νομού που βρίσκεται στην Γ΄Εθνική, ας δώσει με παραχωρητήριο το στάδιο στην ΑΟΑΝ να το φτιάξει η διοίκηση και ο κόσμος. Αλλιώς ας βρει τη λύση.

................................................................................................................................

Αυτό το δελτίο τύπου υπήρχε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στις 09 Αυγούστου 2013

Ομαλά προχωρούν οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου.

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013,συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών το δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου αλλά και τη συντήρηση των γηπέδων του Δήμου, του βοηθητικού γηπέδου της Αμμούδας και το 3X3.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εργολάβος που έχει αναλάβει την επανασπορά του χλοοτάπητα κ. Δημήτρης Ντιγκάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα αθλητικά κ. Γεώργιος Ξένος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Στέργιος Ατσαλάκης, και εκπρόσωποι της υπηρεσίας πρασίνου, της τεχνικής υπηρεσίας και του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Ντιγκάκης τόνισε ότι: «όλα προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τα προβλήματα που υπάρχουν είναι εντός πλαισίου και είναι απαραίτητοι τέσσερις μήνες για την ολοκλήρωση του έργου , όπως άλλωστε αναφέρεται και στη σύμβαση. Τα προβλήματα και οι ατέλειες που υπάρχουν αντιμετωπίζονται συνεχώς. Επισπορές και τοποθέτηση άμμου γίνονται όπου είναι απαραίτητο, καθώς επίσης ζιζανιοκτονία, ψεκασμοίκ.λ.π.

Ο καιρός και ο δυνατός αέρας δεν ήταν σύμμαχος μας, αλλά προς το τέλος Αυγούστου, όταν αρχίσουν οι βροχές, η εικόνα του χλοοτάπητα θα βελτιώνεται αισθητά από μέρα σε μέρα».

Το δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου θα παραδοθεί προς χρήση στις 20 Οκτωβρίου 2013, ενώ για την συντήρηση του θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά ο κανονισμός λειτουργίας που θα επιμεληθεί ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός , σε συνεργασία με τον κατασκευαστή.

Άγιος Νικόλαος, 09-08-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου
..................................................................................................................................................

Εμείς ρωτάμε , ποιό απο τα δύο λέει την αλήθεια ;


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India