Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Η περιοχή υποφέρει και ο Πρόεδρος έχει βάλει στόχο να γίνει δημοσιογράφος !!!


Αγαπητέ Γιώργο , αγαπητέ κ. Πρόεδρε της Κοινότητος Βραχασίου

Διαβάζουμε με προσοχή πάντα τα γραφόμενα σου. Δεν σου κρύβουμε ότι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι άλλο θα εφεύρεις προκειμένου να κατηγορήσεις την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Τώρα εκτός από τους Συμβούλους μας σε ενοχλεί και το «Πουλάκι ΤΣΙΟΥ». Ήμασταν σίγουροι ότι στην προσωπική σου ζωή ήσουν ένας άνθρωπος που διέθετες χιούμορ. Επειδή όμως η προσωπική ζωή σου δεν μας αφορά , μας αφορούν οι πολιτικές πράξεις σου έχουμε να σου πούμε τα εξής:
1.Εμείς Πρόεδρε ποτέ δεν επιζητήσαμε την ένταση στην περιοχή. Αν τώρα εσύ θεωρείς ότι έχεις προβλήματα με Συμβούλους μας , το πιο απλό που θα μπορούσες να κάνεις ήταν να έρθεις σε επαφή με τον επικεφαλή της παράταξης μας κ. Καρατσή Πανίκο. Θα μπορούσες να του εκφράσεις τα παράπονα σου για τους Συμβούλους μας και στην συνέχεια να είσαι σίγουρος ότι ο κ. Καρατσής θα ζητούσε μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους στο – κατά την άποψη σου – «πρόβλημα» και η λύση θα βρισκόταν άμεσα. Εσύ επιλέγεις άλλη οδό. Μέσω της οδού αυτής λοιπόν που ο ίδιος έχεις επιλέξει θα σου απαντάμε και εμείς. Πρόεδρε,ηγέτες είναι αυτοί που καταφέρνουν να συνθέσουν και όχι αυτοί που αρθρογραφούν και ειρωνεύονται.
2. Εις ότι αφορά τα γραφόμενα σε στήλη του Blog μας με την χιουμοριστική ονομασία «ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ» , ανεβαίνουν ειδήσεις πέρα για πέρα αληθινές με αρκετή δόση χιούμορ. Ποτέ δεν έχουμε ενοχληθεί από καμία συνάντηση κανενός και μας προκαλεί εντύπωση η μη κατανόηση του θέματος.
3. Στην ανάρτηση σας κάνετε προσωπική αναφορά στον κ. Μαμαλούκο. Μα καλά τόσο πολύ σας ενοχλεί όταν σας εγκαλούν ότι έχετε απαξιώσει πλήρως την λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου ; Τόσο πολύ σας ενοχλεί εσάς , όταν έχετε ανακοινώσει Τοπικό Συμβούλιο και εσείς δεν παρουσιάζεστε με πρόφαση ότι είχατε σύσκεψη στον Δήμο ; Και καλά σύσκεψη είχατε και καλά κάνατε να έχετε, όμως ένα τηλέφωνο ήταν πολυτέλεια για εσάς , ώστε κάποιοι να μην περιμένουν άδικα τον τοπικό «χαλίφη»;

Αγαπητέ Γιώργο , αγαπητέ κ. Πρόεδρε της Κοινότητος Βραχασίου. Για άλλη μια φορά θα σας πούμε ότι τα «ψηφαλάκια» - που λέτε- δεν είναι θέμα για μας. Ανήκουμε σε αυτούς που πιστεύουν ότι όταν δουλεύεις και όταν έχεις όραμα ,όλα τα υπόλοιπα έπονται. Αντί να χάνεις χρόνο σε ανακοινώσεις ενάντια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ καλό θα ήταν να κάνεις αυτοκριτική για το παραγόμενο έργο στην περιοχή. Εμείς είχαμε επισημάνει το αναπτυξιακό έλλειμμα στην περιοχή και είχαμε πει ότι έπρεπε να υπάρξει ειδικό σχέδιο ανάπτυξης στην περιοχή Βραχασίου ώστε να είμαστε σε θέση κάποια στιγμή να καλύψουμε το αναπτυξιακό χάσμα , σε μια περιοχή που θα μπορούσε να ήταν η αιχμή του δόρατος για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Μπορούσατε αγαπητέ Πρόεδρε όλο αυτό το διάστημα να είχατε ζητήσει να γίνουν πολλαπλές μελέτες για την περιοχή και κυρίως για το παραλιακό μέτωπο , να ωριμάζουν και να είστε έτοιμοι να βρείτε χρηματοδοτήσεις. Αυτό όμως απαιτεί όραμα , όρεξη για δουλειά , μεράκι και πάνω από όλα γνώση. Τι από όλα αυτά είναι χαρακτηριστικό σας Πρόεδρε; Να σας υπενθυμίσουμε ότι καθ όλη την διάρκεια της θητείας σας ουδέποτε μας καλέσατε  να μας ενημερώσετε επίσημα ώστε να βοηθήσουμε – στο βαθμό που μπορούμε – σε θέματα Βραχασίου ή να σας πούμε την άποψη μας για πολλά από αυτά.

Αγαπητέ Γιώργο , αγαπητέ κ. Πρόεδρε της Κοινότητος Βραχασίου. Η ηγεσία είναι δύσκολο πράγμα. Και για να πούμε την αλήθεια ως οδηγός ταξί δεν έχουμε δει την παραμικρή «παρατιμονιά» σας. Ως Πρόεδρος Κοινότητος έχετε κάνει αρκετές «παρατιμονιές» και πάντα με στόχο την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Εμείς δεν θα σας πούμε ότι σας αγαπάμε και ότι σας εκτιμάμε. Θα σας πούμε ότι είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε παρόντες και στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειασθείτε για την περιοχή σας. Πιστέψτε μας η περιοχή σας θέλει να γίνουν πολλά και πρέπει να το αντιληφτείτε όσο πιο σύντομα μπορείτε. Η περιοχή δεν χρειάζεται πάνω από όλα ηρεμία , όπως ευαγγελίζεται διαρκώς ο κ. Δήμαρχος και πίσω από αυτό κρύβει την αδυναμία να παράξει στοιχειώδες έργο στην περιοχή. Η περιοχή θέλει έργα άμεσα.


Όπως αντιλαμβάνεσαι κ. Πρόεδρε , μόνο σε διακοπές δεν είμαστε. Διακοπές έχει η συντακτική ομάδα του blog μας , όμως για κακή σου τύχη , οι υπόλοιποι και βλέπουμε και ξέρουμε να γράφουμε και ξέρουμε να απαντάμε. Ίσως έχουμε κάποια προβλήματα στην ανάρτηση των ειδήσεων , το λύνουμε όμως και αυτό σιγά – σιγά και μέρα με την μέρα γινόμαστε καλύτεροι αν και παντελώς ερασιτέχνες με blog και λοιπά μέσα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India