Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μπράβο Δήμαρχε!

Στο video βλέπετε λουόμενους να μαζεύουν σακούλες και σκουπίδια από την θάλασσα στην παραλία Χαβάνια του Αγίου Νικολάου (Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013). Και δεν είναι μόνο αυτοί στο κοντινό πλάνο, αλλά ΟΛΟΙ όσοι φαίνονται στο video. Μεγάλη η ποσότητα, ενώ κάποιες μπορείτε να τις δείτε και λόγω χρώματος να επιπλέουν.

Λίγη ώρα πριν, εκεί έκανε αμέριμνος μπάνιο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, αντί να δώσει εντολή να καθαριστεί άμεσα η παραλία.

Απαράδεκτη εικόνα σε μια περιοχή που κάποτε την έπνιγε ο τουρισμός. Τώρα την πνίγουν τα σκουπίδια και η αδιαφορία των τοπικών μας αρχών.
Παρόμοια κατάσταση και αλλού το προηγούμενο διάστημα. Λογικό λόγω του καιρού, αλλά θα περίμενε κανείς άμεση αντιμετώπιση από τον δήμο και όχι δελτία τύπου και διαψεύσεις ενός υπαρκτού και σοβαρού προβλήματος.
Αυτό όμως που δημιουργεί αλγεινή εντύπωση και σχολιάστηκε, ο Δήμαρχος να κάνει μπάνιο δίπλα στα σκουπίδια αδιαφορώντας για την κατάσταση. Ευτυχώς που υπήρχαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες και επισκέπτες, που αγανακτισμένοι, αδυνατώντας να χαρούν την ομορφιά και να απολαύσουν την θάλασσα, έκαναν αυτό που θα έπρεπε πρώτος να κάνει ο Δήμαρχος δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Αναδημοσίευση απο blog.mirambelo.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India