Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Οργή και αγανάκτηση απο τον κ.Γιώργο Σταυρακάκη για το γήπεδο της πόλης του Αγίου Νικολάου

Αυτοί το χαβά τους...

Αυτοί το χαβά τους...
Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Οπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες έχουμε φτιάξει ένα στίβο μάχης ένδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και φέτος.

Το παράπονο μας δεν είναι όμως ότι δουλέψαμε στο χώρο του στίβου κάνοντας άλματα βάρη και σπριντ τα οποία σίγουρα θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια,αλλα ότι τη συγκεκριμένη απογευματινή προπόνηση όλοι μας περιμέναμε πως και πως να πιάσουμε λίγο μπάλα στα πόδια μας αφού οι προπονήσεις τώρα αυτή την περίοδο είναι πολλές κι επίπονες.

Πήγαμε λοιπόν στο γήπεδο στην ώρα μας κ προς έκπληξη μας ενημερωθήκαμε ότι δεν υπήρχε γήπεδο διαθέσιμο να κανει προπόνηση ο ΑΟΑΝ. Ολα καλά μέχρι προχτές που δεν είχαν ξεκινήσει οι υπόλοιπες ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο της Κριτσας και το είχαμε οπότε θέλαμε. Τώρα τι θα γίνει που θα χρησιμοποιειται από 3-4 ομάδες;;;

Απ ότι είδα προσπαθούν να συνεννοηθούν τα συμβούλια των ομάδων μεταξύ τους για το ποια ώρα δε χρειάζεται η μια ομάδα το γήπεδο για να παει η άλλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κριτσα έχει τον πρώτο λόγο αφού είναι η τοπική ομάδα του χωριού με δικό της γήπεδο. Το αλλο σίγουρο είναι ότι κάποιοι που θεωρούνται υπεύθυνοι για τη λύση αυτών των προβλημάτων δεν ιδρώνει καθόλου το αυτί τους η τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Δεν είναι διατεθημενοι να δώσουν σημασία πάλι φέτος στο Λασιθιωτικο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό. Που κάθε χρόνο έχει τόσες επιτυχίες χωρίς τις απαιτούμενες επιχορηγήσεις. Και δε μιλάω μόνο για ποδόσφαιρο αλλα και για στίβο και για τεννις και τόσα αλλα αθλήματα τα οποία επιβιώνουν χάρη στο μεράκι μερικών ανθρώπων οι οποίοι αφιερώνουν πολύ χρόνο και χρήμα από την τσέπη τους για κρατιέται σ ένα ικανοποιητικό επίπεδο ο αθλητισμός.

Που είναι η δημοτικη αρχή,τι κανει για όλα αυτά.

Είναι δυνατόν μια ομάδα με τέτοια ιστορία και παραστάσεις σε Β και Γ εθνική τόσα χρόνια μετά από τόσους κόπους και πετρινα χρονια να επανέρχεται να εκπροσωπεί ξανά όλο το νομό Λασιθίου (που μακάρι να ήταν κι άλλες ομάδες απ το νομό μας) να μη δει καμία βοήθεια πέρυσι όλη τη χρόνια απ το δήμο, να πετυχαίνει την άνοδο σε επίπεδο Κρήτης και να μη βλέπουμε άνθρωπο από τη δημοτικη αρχή δίπλα μας έστω μια φορά. Τουλάχιστον πριν δυο χρόνια που πήραμε το πρωτάθλημα μας κάνατε μια βράβευση στο κλειστό. Τώρα τίποτα. Γιατί;;; Θα μου πείτε κρίση όπως λένε όλοι ε; Γιατί τι κόστος έχει να βρεθείς δίπλα σ ένα αθλητή κ να επικροτησεις την προσπάθεια του.

Τέλος πάντων εκεί που θέλω να καταλήξω δεν είναι οι βραβεύσεις,τα μετάλλια,οι έπαινοι και το παρελθόν, αλλα το μέλλον. Και το τι θα γίνει από δώ και μπρος!!!!!

Λέτε ότι θα παραδώσετε
Το γήπεδο τέλος Οκτώβρη και χωρίς καλά καλά να του κάνουν το πρώτο κουρεμα έχει ήδη μέσα 3 τεράστια μπαλώματα,λακκούβες,πέτρες και παρα πολύ αραιο χορτάρι.

Κι ευτυχώς που είναι ο Γιάννης ο ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ εκεί απ το πρωί μέχρι το βράδυ και έχει ξεπατωσει όλη τη γλιστριδα που τις πρώτες μέρες ήταν πιο πολύ κι απ το χόρτο. Τέλος πάντων έχω δε θέλω να προτρεχω και να κανω τον έξυπνο αλλα αν αυτό παραδοθεί γήπεδο χαλί όπως παραδίδεται ένα γήπεδο εγώ θα πάω το Γεναρη μεταγραφή στη Μπαρτσελονα. (Μακάρι να βγω ψεύτης)

Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα για το που θα κανει ο ΑΟΑΝ προπονήσεις και το θιγουμε το θέμα τώρα που είναι ακόμα αρχή και οι μέρες μεγάλες, γιατί σε 2-3 μήνες που θα νυχτωνει στις 17:00 η ώρα θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε πάλι. Και κάτι τελευταίο.

Ας βοηθήσουμε κι ας στηρίξουμε όλοι και όλα τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής την προσπάθεια του ΑΟΑΝ απ όλες τις μεριές γιατί γίνεται κάτι πολύ οργανωμένο και σωστό και μόνο κέρδος θα έχει ο τόπος μας όταν θα πηγαίνει καλά η ομάδα.

Και ας έρθει αυτός ο δήμος πιο κοντά, δεν είναι κακό.


imageimageimage

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India