Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μπράβο Αντιδήμαρχε!

Και επειδή ενοχλήθηκαν κάποιοι από την σκληρή πραγματικότητα της κατάστασης που επικρατεί στον Αγιο Νικόλαο. Επειδή προσπαθούν να διαψεύσουν τα γεγονότα και να τα αποδώσουν στα στοιχειά της φύσης και σε αυτούς που επιβουλεύονται τον τόπο μας, ένα ακόμα στοιχείο.

Τουαλέτες στο λιμάνι Αγίου Νικολάου 17/08/2013, στο μέγιστο της σεζόν. Και για αυτή την κατάσταση φταίνε τα στοιχειά της φύσης; Αυτοί που μας επιβουλεύονται; Πως το σχολιάζετε Αντιδήμαρχε και πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου;
Ενας κέρτος(;), παλέτες, πινακίδες “Hellenic Coast Guard” (Ελληνική ακτοφυλακή) φράζουν την είσοδο στις “τουαλέτες”!
Κύριοι, είστε επικίνδυνοι. Αδιαφορείτε εντελώς για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη. Μέσα και έξω από το νερό.
Οχι. Δεν φταίνε τα δημοσιεύματα. Ακόμα και αν παύσουν, δεν λύνεται το πρόβλημα. Το πρόβλημα λύνεται με αποφάσεις και πράξεις. Και δεν έχετε την βούληση να τις πάρετε, γιατί έχουν κόστος. Γιατί για ένα μέρος της κατάστασης, υπάρχουν ευθύνες αρμοδίων και για άλλο συμπολιτών μας. Και έχει πολιτικό κόστος.
Αφήνετε την πόλη να δυσφημίζεται στα μάτια των επισκεπτών, των φίλων μας. Αφήνετε την εικόνα της πόλης να στραπατσάρεται.
Αδιαφορείτε, και μόνο διαψεύσεις κάνετε. Δεν είναι αυτή η πόλη που θέλουμε.
Δεν είναι αυτή εικόνα μιας πόλης κάποτε πρωτοπόρου στον τουρισμό. Με ακμάζουσα οικονομία.
Ξεπεσμένοι αριστοκράτες καταντήσαμε, που αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα και να βρούμε λύσεις, έστω και σκληρές, για αντιστροφή του κατήφορου.
Και αν η λύση είναι οι πολίτες να κάνουν τα πάντα, για να μην παρουσιάζει αυτή την εικόνα η πόλη, τότε τι τον θέλουμε τον Δήμο; Για να πληρώνουμε μισθουλάρες και συνταξάρες σε Δημάρχους, Αντιδημάρχους και διάφορους έμμισθους καρεκλοκένταυρους;
Αποδείξτε ότι αξίζετε την θέση που σας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Και αν δεν μπορείτε, σπίτι σας. Ολοι. Να έρθουν άλλοι που νοιάζονται, θέλουν, μπορούν.

Αναδημοσίευση απο blog.mirambelo.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India