Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Καλή η κριτική αλλά προσοχή στη δυσφήμιση του τόπου.


Το διαδίκτυο εχει το καλό του ανοικτού κώδικα αλλά και τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης και ανευ αρχών αρθρογραφίας.
Παράδειγμα, κάποια δημοσιεύματα απο ορισμένα blog που με πολλή ελαφρότητα και εμπάθεια προκαλούν ζημιά στον τόπο μας.
Περίπου ο Δήμαρχος θεωρείται υπύθυνος για τα σκουπίδια που είχαν οι παραλίες λογώ καιρού, σε μια παραλία που την ευθύνη έχει ο ιδιώτης που την ενοικιάζει. Δεν ρώτησαν ότι ο Δήμαρχος συζήτησε με τον ιδιώτη τον τρόπο για τον καθαρισμό και ούτε φυσικά ενδιαφέρει τον συντακτη. Το θέμα είναι ότι στο διαδίκτυο βγήκε πως οι παραλίες μας είναι βρώμικες με ότι συνέπειες έχει αυτό.
Άλλο δημοσίευμα του ίδιου γνωστού συντάκτη, αναφέρεται στις τουαλέτες του Λιμανιού, που έπαθαν ζημιά και γι αυτό το Λιμενικό τις έκλεισε γιατί η κατάσταση θα ήταν τραγική. Δυστυχώς οι τουαλέτες έχουν πρόβλημα, και επι πλέον δεν έχουν πόρτα ...... Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ Σγουρός, παρενέβη και αποκαταστάθηκε η ζημία. Οι τουαλέτες επίσης έχουν μόνιμη συντήρηση και καθαριότητα απο μια κυρία που τις κρατά σε καλή κατάσταση.
Το θέμα όμως και πάλι ότι ο γνωστός συντάκτης, στο πάθος που έχει, συνέβαλε στη δυσφήμιση του τόπου εν μέσω θέρους.
Το χειρότερο είναι πως τα παιδιά της Δημοτικής Συνεργασίας, χωρίς καμία σκέψη και ευθύνη, υιοθετούν και αναπαράγουν αυτά τα δημοσιεύματα. Βλέπετε πως ΄το μέτρο λείπει και ορισμένοι τοποθετούν τις επιδιώξεις τους πάνω απο τις ανάγκες της κοινωνίας.

Σύγχρονος Δήμος
Γραφείο Τύπου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India