Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τοποθέτηση σπο τον κ. Γιώργο Α. Τζανόπουλο


Μας έχετε κουράσει απελπιστικά όλοι σας. Εν έτη 2013 και κάνετε πολιτική της δεκαετίας του 70. Πιστεύετε ότι απασχολεί τον κόσμο που θα εναποθέσετε τα κλαδιά; Πιστεύετε ότι υπάρχει ανάγκη για πουλάκια που κελαηδούν ονόματα και κουτσομπολιά; Μετά συγχωρήσεως, χesτήκαμε!

Έχετε όλοι σας μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας ! προσγειωθείτε και πείτε μας και οι 2 παρατάξεις το πρόγραμμα σας: Δείξτε μας ένα πραγματικό πλάνο ανάπτυξης του Δήμου, πραγματικό, όχι του Cώλου, όχι από εκείνα που γίνονται για την ανάθεση μελέτης σε πρόσωπα που θα εισπράξουν μερικές χιλιάδες ευρώ. 

Δεν έχουμε ακούσει κουβέντα για την τουριστική οργάνωση του Δήμου. Δεν έχουμε ακούσει κουβέντα για το πώς σκέφτεστε να οργανώσετε τις δημοτικές εταιρείες, Την Μαρίνα θα την διαχειριστούμε όπως πρέπει ή να την στείλουμε στο ΤΑΙΠΕΔ;
Καμιά κουβέντα για πολεοδομικούς κανονισμούς, για αναπλάσεις, για σχέδια πόλεως, καμία κουβέντα για την ασφάλεια στην ύπαιθρο. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Δήμος μας είναι και ορεινός με μεγάλο αριθμό αδέσποτων αιγοπροβάτων; Χωράφια καταπατούνται και δέντρα αιωνόβια υλοτομούνται λαθραία! 

Για τα σκουπίδια που κατακλύζουν τα πρανή των δρόμων, τα βουνά και τις παραλίες μας έχετε πλάνο; Τα αδέσποτα, τα σκοτωμένα ζώα;

Οι υπηρεσίες του Δήμου μπορούν να ιεραρχήσουν τις ανάγκες κατά προτεραιότητα και όχι κατά παρέμβαση;
Ισονομία και ισοπολιτεία θα εφαρμόσει κανένας σ’ αυτή τη πόλη;

Κι όταν λέμε κουβέντα δεν εννοούμε τις άναρθρες κραυγές «διαμαρτυρίας» μέσω blogs.Έχετε βρει την εύκολη και ανέξοδη λύση: «στήνουμε ένα blog και κάνουμε πολιτική!». Ρωτάτε με φωτογραφίες, απαντάτε με επιστολές και γενικά έχετε αναπτύξει αλισβερίσι «ευγενούς άμιλλας» για τα μάτια των ψηφοφόρων. Λέτε και μερικά «Γαλλικούλια» μεταξύ σας στα δημοτικά συμβούλια και εκεί έκλεισε ο κύκλος των υποχρεώσεων σας. 

Πρώτα απ’ όλα να μαζέψετε τα μέλη των παρατάξεων σας που σας εκθέτουν με αντικοινωνικές συμπεριφορές: παρκάρουν παράνομα, πετάνε σκουπίδια και αποτσίγαρα στους δρόμους, ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν και με ύφος πολιτικάντικο κάνουν και βαρύγδουπες δηλώσεις. Δεν έχουν αφήσει και τίποτα που να μην το γνωρίζουν! Χώρια αν εξετάσουμε τις προσωπικές τους διαδρομές θα αντιληφθούμε ότι πρόκειται για χαμένους που ήρθαν να διοικήσουν (υποδειγματικά;) τους αδαείς. 

Ρωτάω: που είναι οι ομάδες εργασίας; Αυτές που θα έπρεπε να είναι το think tank της πόλης;; Πως λειτουργεί η συμμετοχική δημοκρατία σας; Βάζοντας τους αποτυχημένους υποψήφιους σε επιτροπές και διοικητικά συμβούλια; Επειδή τους έχετε υποχρέωση εσείς θα πρέπει να τους λουστούμε εμείς;;; Και σωρεία άλλων ερωτημάτων που δεν έχουν τελειωμό.
Αλλάξτε ρότα διότι κανείς σας δεν πείθει. Αν φίλοι και γνωστοί σας επιμένουν να χαϊδεύουν τα αυτιά σας καλύτερα να τους κοιτάξετε στα μάτια με προβληματισμό διότι σας υποτιμούν.

Φιλικά

Σχόλιο Ιστολογίου: 
Το παραπάνω κείμενο κατατέθηκε επώνυμα ως σχόλιο στο ιστολόγιο μας και αξιολογώντας το , κρίναμε σκόπιμο να δημοσιοποιηθέι σε ανάρτηση ώστε να διαβασθεί απο όλους τους αναγνώστες μας. Είναι σημαντικό οι συμπολίτες μας να καταθέτουν τι απόψεις τους , επώνυμα και τεκμηριωμένα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India