Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Επέσαν τα Μπωφόρ ... Ανέβηκαν οι Τόνοι !!!


Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες του Σύγχρονου Δήμου

Διαβάσαμε πολύ προσεκτικά την ανάρτηση σας σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί πρόσφατα στο διαδίκτυο και σε συγκεκριμένα blog και αφορούσαν προβλήματα - κατά την άποψη μας σοβαρά - που υπάρχουν στον Δήμο Αγίου Νικολάου. Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης σας και απο την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την θέση μας αυτή.

1. Γράφετε ότι με πολλή ελαφρότητα και εμπάθεια γράφονται διάφορα πράγματα τα οποία δημιουργούν ζημιά στην περιοχή. Το θέμα είναι αυτό ή το θέμα είναι αν είναι αλήθειες όλα τα αναγραφόμενα ; Για μας υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό αν αυτά που αναγράφονται είναι αληθή.

2. Δεν νομίζουμε ότι ποτέ κανένας είπε ότι ο Δήμαρχος έχει προσωπικές ευθύνες για ότι γίνεται στην πόλη. Ομως υπάρχουν πολιτικές ευθύνες οι οποίες προκύπτουν απο το γεγονός του ότι είναι ο επικεφαλής του Δήμου μας. Είναι δύσκολο να κατανοηθεί αυτό ; Στην περίπτωση της παραλίας , θα περιμέναμε να δούμε έγγραφη έντονη διαμαρτυρία του Δήμου Αγίου Νικολάου προς τον Ιδιώτη για την κατάσταση της παραλίας. Εκεί δεν θα είχαμε να πούμε κάτι. Οι προφορικές και προσωπικές διαβουλεύσεις δεν χρήζουν σοβαρών συζητήσεων.
Α και επι τη ευκαιρία ... τα έγγραφα που αποστέλλεται να έχουν πρωτόκολλο (... μην μας θεωρείται τόσο ηλίθιους !!!)

3. Για τις τουαλέτες του λιμανιού , απορούμε πως είναι δυνατόν να έχετε το θράσος να ομιλείτε και μάλιστα να κατηγορείται τον - γνωστό - συντάκτη. Μα είναι δυνατόν ; Εδώ έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι για αυτό που εσείς ονομάζετε "τουαλέτες".
Αγαπητοί κύριοι , όταν ταξιδεύετε , έχετε δει ποτέ κάτι αντίστοιχο ; Ρωτήστε όλους αυτούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιμανιού , πλήν του κ. Σγουρού , και θα ακούσετε απο πρώτο χέρι την άποψη τους για τα σχόλια των ξένων επισκεπτών μας.
Αφήσαμε τον κ. Σγουρό έξω απο τις ερωτήσεις , γιατί μας προκαλεί τρομερή εντύπωση η μεταστροφή στις απόψεις του απο την ημέρα που έγινε Αντιδήμαρχος. Αυτές οι απότομες μεταστροφές - με βάση τα ιατρικά δεδομένα και μόνο- μόνο ιλλίγγους μπορούν να προκαλέσουν.

4. Γνωρίζοντας τον συντάκτη των πρόσφατων αναρτήσεων , δηλώνουμε καθαρά ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση για να δυσφημίσει τον τόπο του. Είναι Αγιονικολιώτης , είναι συμπολίτης μας και έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί. Καλέστε τον , μιλήστε μαζί του. Πρόσωπο με πρόσωπο. Καθαρές κουβέντες. Ομως αναλογιζόμενοι το παρελθόν , τολμάτε ; ... Εμείς απλές ερωτήσεις κάνουμε.

5. Φθάσαμε και στα δικά μας τώρα. Ενοχληθήκατε γιατί τα παιδιά της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ επαναδημοσίευσαν τις επίμαχες αναρτήσεις. Τα παιδιά - όπως τα παρουσιάζετε - μπορεί να είμαστε "παιδιά" , δεν είμαστε όμως αφελείς και βλάκες ώστε να μην γνωρίζουμε τι αναρτούμε , αλλά επίσης δηλώνουμε ότι ποτέ δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας...

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μας του Σύγχρονου Δήμου , δεν κάναμε τίποτα περισσότερο απο αυτό που κάνουμε πάντα. Τα πάντα πάνω στο τραπέζι του blog μας. Τίποτα κάτω απο αυτό. Δημοσιεύουμε όλες τις απαντήσεις σας σε δικές μας αναρτήσεις , δημοσιεύουμε δημοσιεύματα υβριστικά ακόμα και προς τον επικεφαλή της παράταξης μας , δημοσιεύουμε καυτά θέματα της επικαιρότητας , δημοσιεύουμε επιστολές αναγνωστών , δημοσιεύουμε σχόλια σχετικά με την καθημερινότητα του Δήμου μας και πολλά άλλα.

Εχουμε τελείως διαφορετική οπτική γωνία. Εμείς δημιουργήσαμε ένα blog αρχικά για να μπορούμε να μιλάμε. Να μπορούμε να λέμε την άποψη μας άμεσα , ανοιχτά και χωρίς καμία λογοκρισία απο κανένα. Παράλληλα όμως δημοσιεύουμε τα πάντα. Χωρίς καμία παρέμβαση απο κανένα , χωρίς καμία υστεροβουλία και όπως είπαμε πριν τα πάντα "πάνω στο τραπέζι".

Αλήθεια το ίδιο κάνετε και εσείς ; Απο πότε η λειτουργία ενός blog στηρίζεται στις αναρτήσεις της μίας και μοναδικής απόψης του μονάρχη ; Αυτά γίνονται σε άλλα καθεστώτα .... , όπου παρεπιπτόντως δεν επιτρέπεται η λειτουργία των blogs.

Αν τώρα αυτό που κάνουμε διάφανα και καθημερινά ενοχλεί , μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Θα το υποστείτε όμως για λίγο ακόμα !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India