Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Είναι κάτι παιδιά ... !!!


Φαίνεται και από τα διάφορα σχόλια που κατά διαστήματα ακούγονται και που τώρα τελευταία όλο και πυκνώνουν, ότι εκτός από τους φανερούς υποψήφιους για το Δημαρχιακό αξίωμα, υπάρχουν και οι κρυφοί.

Ακούγεται μάλιστα, και είναι απόλυτα εξακριβωμένο, ότι ένας από αυτούς και μάλιστα πρώην, πολιορκεί συστηματικά και με ιδιαίτερη  ένταση, νυν δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, προκειμένου να τους εντάξει στο δικό του συνδυασμό.

Τώρα πως γίνεται αυτό ο ίδιος το πρωί να κατηγορεί τους νυν δημοτικούς συμβούλους, ότι είναι ανεπαρκείς και αποτυχημένοι και το βράδυ να τους προτείνει να συμμετέχουν στο δικό του συνδυασμό, μόνο αυτός μπορεί να απαντήσει.

Πολύ δε περισσότερο και πιο σημαντικό είναι ότι αν και διαδίδει ότι έχει έτοιμο το συνδυασμό, δεν ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητα του, αλλά περιμένει μια που εξασφάλισε, όπως εύσχημα ψιθυρίζεται την ισχυρή στήριξη πρώην ισχυρού παράγοντα, αλλά και άσπονδου εχθρού του, τη στήριξη και του έτερου παράγοντα, την οποία θεωρεί απαραίτητη και ικανή να ακυρώσει την υποψηφιότητα του σε αντίθετη περίπτωση.

Σε κάθε όμως περίπτωση, όταν και εάν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του, θα είναι «ασφαλώς ανεξάρτητη υποψηφιότητα».


Είναι και αυτό σημάδι των καιρών.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India