Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια από την Δημοτική μας Παράταξη στους επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. από τον Δήμο Αγίου Νικολάου


Η Δημοτική Παράταξη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ οφείλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές των Λυκείων του Δήμου Αγίου Νικολάου στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της Χώρας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε , φέτος η εικόνα των επιτυχόντων ήταν η παρακάτω:
1. 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου: Πέτυχαν 65 από τους 86 υποψηφίους , οι 53 σε Α.Ε.Ι. , οι 12 σε     Τ.Ε.Ι. και 14 με 10%
2. 2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου: Πέτυχαν 47 από τους 66 υποψηφίους , οι 36 σε Α.Ε.Ι. και οι 11     σε Τ.Ε.Ι.
3. Από το Λύκειο Νεάπολης: Πέτυχαν και οι είκοσι υποψήφιοι εκ των οποίων 10 σε Α.Ε.Ι. και 10 σε       Τ.Ε.Ι.
4. Από το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου: Πέτυχαν 23 από την ομάδα Α , επι συνόλου 76 υποψηφίων
5. Από το ΕΠΑΛ Νεάπολης: Πέτυχαν ένας από τους 19 στην ομάδα Α και ο μοναδικός υποψήφιος           από την ομάδα Β.

Για τα επιτεύγματα αυτά των μαθητών του Δήμου μας αξίζουν συγχαρητήρια:
  • Πάνω από όλα στους ίδιους τους μαθητές που παρά την αστοχία των θεμάτων σε αρκετά μαθήματα φέτος , κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να πετύχουν τον τελικό τους στόχο.
  • Στις οικογένειες τους που τους στήριξαν και τους προσέφεραν ένα ήρεμο περιβάλλον προκειμένου να αποδώσουν τα μέγιστα.
  • Στους καθηγητές τους που σε πολλές των περιπτώσεων προσφέρθηκαν ακόμα και με έξτρα ώρες διδασκαλίας προκειμένου να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων των μαθητών τους.
Για όλους αυτούς είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Ομως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η νέα γενιά έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική , δεδομένου ότι η γενιά αυτή των επιτυχόντων είναι μια γενιά που κατάφερε να επιτύχει στην καρδιά της οικονομικής κρίσης και θα κληθεί να σπουδάσει έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της , ακόμα και την φυγή από την Χώρα προκειμένου να βρει ένα αξιοπρεπές μέλλον. Ίσως όμως αυτή η γενιά να είναι και μια γενιά που όταν αποφοιτήσει να μπορέσει να δει την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος σε μια άλλη εποχή , σε μια τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Για όλους εμάς στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα ήταν πολύ χρήσιμο να καλέσουμε σε ένα άτυπο Δημοτικό Συμβούλιο όλους αυτούς που εφέτος επέτυχαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και να ακούσουμε τις απόψεις τους χωρίς φραγμούς και συγκεκριμένη θεματολογία. Είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά αυτά θα μας εκπλήξουν με την ωριμότητα τους , θα αντλήσουμε πολλά στοιχεία από τις απόψεις τους και καλό θα ήταν να ακούσουμε από αυτούς και την άποψη που έχουν για εμάς , όλους εμάς που κατά καιρούς διαχειριζόμαστε τις τύχες αυτού του τόπου.

Η πρόταση αυτή θα κατατεθεί από τον επικεφαλής της παράταξης μας , σήμερα κιόλας στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και ελπίζουμε να γίνει αποδεκτή.

Για άλλη μια φορά ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιτυχία σας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India