Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Φθενάκης: "Πολιτική με "ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ" δεν γίνεται!"

Κύριοι, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δε φταίω αν εκτίθεστε ακόμη και στον επικεφαλή της παράταξης σας για το ζήτημα της Αναπτυξιακής Βραχασίου.

Όπως φαίνεται, το "Πουλάκι Τσίου" δεν επικοινωνεί ούτε με τον κ. Καρατσή για όλες αυτές τις ανοησίες που γράφετε περί υψηλών προστίμων στην εταιρεία, ζήτημα μάλιστα που κρατάω ...κρυφό, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας.

Ο κ. Καρατσής έκανε σχετική ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και έλαβε την απάντηση.
Όμως, το ιστολόγιο σας δε φρόντισε να ενημερώσει το κοινό, διότι προφανώς δεν υπάρχει σχετική επικοινωνία - συνεννόηση μεταξύ σας και κατ' επέκταση με το ...ταχυδρόμο των εξελίξεων "ΤΣΙΟΥ" που επιθυμεί όχι το μέλλον της εταιρείας αλλά την επιβολή προστίμων και το "λουκέτο" της.

Για την ενημέρωση των συμπολιτών μου, το πόρισμα των ορκωτών για την Αναπτυξιακή Βραχασίου βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα ο οποίος θα εκτιμήσει τη κατάσταση και θα λάβει τη τελική απόφαση.

Αφήστε λοιπόν τη Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και αφήστε τις πολιτικές σκοπιμότητες περί προστίμων και μάλιστα υψηλών!!!

Πολιτική με "ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ" δεν γίνεται!!!!!!!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόστιμο!!!!!

Αν όμως επιμένετε, σας προκαλώ να δημοσιεύσετε αύριο το ...ανύπαρκτο πρόστιμο και να ενημερώσετε τον κ. Καρατσή ώστε στην επόμενη συνεδρίαση να μας βάλει τα ...γυαλιά.

Για ...κακή σας τύχη, υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στην εταιρεία από το 2011 μέχρι σήμερα, οπότε βρίσκομαι στο "τιμόνι" της Αναπτυξιακής Βραχασίου.

Αν σας ενοχλεί και αυτό, τότε ισχύει μια από τις δύο εκδοχές:

Ή είστε ...ανέκδοτο ή έχετε ..."μπερδέψει" τις στήλες.

Για να γελάμε και με τη ...βούλα που λέμε, σας συνιστώ ότι "αερολογίες" επιθυμείτε να γράφετε για μένα, να τις γράφετε στη σωστή στήλη "Το ανέκδοτο της ημέρας" με τη φωτογραφία όχι του μωρού άλλα με τη φωτογραφία του "πραγματικού λασπολόγου" για να αφήσετε το "Πουλάκι Τσίου" να ανιχνεύσει καμία είδηση που ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και όχι στη σφαίρα της φαντασίας.

Για να επανέλθω στο ζήτημα της Αναπτυξιακής, αν διαπιστώθηκαν κάποιες παρατυπίες, πιθανόν, "λογιστικού τύπου" κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου ( από το 2009 ) πάλι δε φταίω, διότι δεν ήμουν Πρόεδρος.

Κάντε πια λίγο υπομονή και όλοι θα μάθουμε την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης.

Απ' ότι καταλαβαίνω όμως, μπροστά στις ...εντυπώσεις δε σέβεστε ούτε τον οικογενειακό Γογλοθά που ανεβαίνει ο συμπολίτης μας και πρώην Πρόεδρος της Αναπτυξιακής.

Δεν θελω να επεκταθώ διότι το θέμα είναι "λεπτό" καθώς αφορά πρόβλημα υγείας στην οικογένεια του πρώην Προέδρου και δυστυχώς θλίβομαι με τη συμπεριφορά ορισμένων που δε σέβονται πρόσωπα και καταστάσεις.

Δείτε το όλο ζήτημα και από την ανθρώπινη πλευρά. Έλεος πια!!!!

Επιπλέον, πρόκειται για μια οικογένεια που στήριξε προεκλογικά τον δικό σας συνδυασμό, με δύο πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πρώην προέδρου της Αναπτυξιακής, τα οποιά ήταν υποψήφια με το συνδυασμό σας στις προηγούμενες εκλογές.


Αυτή είναι η ηθική στήριξη σας σε πρόσωπα που σας στήριξαν προεκλογικά και που τώρα αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας;;;;;

Ελπίζω ο κ. Καρατσής που είναι γιατρός να έχει άλλη αντίληψη από ορισμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, οι οποίοι έχουν στο ...αίμα τους τόσο την εκτόξευση βολών, άδικων όμως, όσο και τη σύνταξη κειμένων σε λανθασμένο χρόνο, όπως εξήγησα παραπάνω.

Προσωπικά, θα εξακολούθησω να διατυπώσω τις απόψεις μου για τα όσα συμβαίνουν στο τόπο μου, όσο και αν "πικραίνω" ορισμένους που ασκούν κριτική για τη ...κριτική, μόνο και μόνο για να "ανέβουν" στα μάτια των πολιτών.

Κύριοι, ξεχνάτε το κυριότερο.

Όσο το μυαλό και η ψυχή σας "εκπέμπουν" μιζέρια, κακία, ζήλια και "φτώχεια" ιδεών, δεν πρόκειται ποτέ να πάτε μπροστά και να ανεβείτε στις συνειδήσεις των πολιτών.

Στον εαυτό σας κάνετε κακό, όχι σε μένα.

Δεν "τσαλακώνομαι" με τις ασυναρτησίες σας, γιατί απλά είναι ασυναρτησίες που δεν θα έγραφαν ούτε μικρά παιδιά!!!

Δε νομίζω όμως ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σας.

Τέλος, σε ότι αφορά στα "ωραία κείμενα" μου, όπως εσείς άλλωστε τα χαρακτηρίζετε, "εκπέμπουν" μια καθαρότητα που πηγάζει από τη ψυχή μου και επεκτείνεται στο μυαλό αλλά και στη γενικότερη στάση ζωής μου.

Σίγουρα, διαφέρουμε.

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο το "ωραίο" άλλα και το "αληθινό", κάτι που φαίνεται άλλωστε.

Επειδή, τυγχάνει να είμαι και αληθινός, αποτελώ και το "κόκκινο πανί" για ορισμένους "ανεγκέφαλους" που είναι "κολλημένοι" στο παρελθόν και που δεν έχουν όραμα για το μέλλον!

Φθενακης Γιωργος
Προεδρος της κοινοτητας Βεαχασιου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India