Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

"Παγώνει" ξανά το θέμα της ονοματοδοσίας του δρόμου της Νεάπολης σε δρόμο Γιώργος Καπελάκης


Με τον Γιώργο αριστερά και τον Μιχάλη δεξιά

Το Τοπικό Συμβούλιο της Νεάπολης στην συνεδρίαση του απάντησε στον Αθλητικό σύλλογο ΑμΕΑ ΛΑΤΤΙΟ ότι αναμένει την απόφαση της επιτροπής ονοματοδοσίας η οποία συνεδριάζει υπό την ευθύνη της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης και ζητά επιπλέον στοιχεία για την συγκεκριμένη οδό που ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφα΄σισει να δώσει το όνομα του παραολυμπιονίκη Γιώργου Καπελάκη.
«Η ονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών γίνεται με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται ύστερα από εισήγηση του οικείου τοπικού συμβουλίου ή παρέδρου και σύμφωνη γνώμη επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν:

α. Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης ή της Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης του νομού, ως πρόεδρος.

β. Δύο εκπρόσωποι της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων, που ορίζονται με τους αναπληρωτές τους από τη Διοικούσα Επιτροπή της και

γ. Δύο καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ02, οι οποίοι ορίζονται, μαζί με τους αναπληρωτές τους, από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας.

Εμείς τέτοια απόφαση δεν έχουμε ακόμα οπότε πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη αυτή και μετά να ορίσουμε την ημερομηνία για την διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.»

είπε στο σώμα της Δημοτικής κοινότητας η Μαρία Φορτετζανού. Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά βάζει στον πάγο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αγίου Νικολάου έως την νομιμοποίηση της από την εν λόγο επιτροπή.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ


e-fonien.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India