Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: "Θα κάνω ότι μπορώ για να προστατεύσω τη λειτουργία της εταιρείας, όσο και αν ενοχλεί τους ...Hi tech συμβούλους της αντιπολίτευσης!"

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο η παραπληροφόρηση θα λαμβάνει ακόμη πιο μεγαλύτερες διαστάσεις από ορισμένους που προσπαθούν να "γκρεμίσουν" πρόσωπα και καταστάσεις, με στόχο τις ψήφους!!!

Στο "στόχαστρο" βρίσκεται και η Επιχειρησιακή Βραχασίου, για την οποία το Δ.Σ. και εγώ προσωπικά συνεχίζουμε να στηρίζουμε το μοναδικό αναπτυξιακό εργαλείο που έχει απομείνει στη περιοχή μας, μετά την ένταξη της κοινότητας μας στο Καλλικράτη.

Δυστυχώς, ορισμένοι έχουν βάλει σκοπό να τη κλείσουν. Μακάρι, να διαψευστώ στο άμεσο μέλλον από τη στάση ορισμένων συμβούλων της αντιπολίτευσης που συμπεριφέρονται ως ...εντεταλμένοι κάποιων !!!!!!

Για την ενημέρωση των πολιτών, η Επιχειρησιακή Βραχασίου είναι μια πολυμετοχική αυτόνομη εταιρεία που δεν επιχορηγείται απο πουθενά και δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Επειδή κάποια γνωστά άτομα αφήνουν αιχμές προς το πρόσωπο μου, ως Πρόεδρος της Επιχειρησιακής, επαναλαμβάνω ότι για τη χρονική περίοδο που βρίσκομαι στο "τιμόνι" της εταιρείας υπάρχει διαφάνεια όπως πάντα κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί από τα αποτελέσματα των ελέγχων που γίνονται κάθε χρόνο από τους λογιστές του Δήμου, διαδικασία η οποία έχει ψηφιστεί και από την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο.

Προς ...απογοήτευση ορισμένων, τα οικονομικά της εταιρείας - όσο ειμαι Πρόεδρος - είναι άψογα!!!
Επιπλέον, σε πρόσφατο έλεγχο που έγινε στο ταμείο απο ελεγκτές της εφορίας δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Υπάρχουν οι εκθέσεις των ελεγκτών. Όμως, αντί να τις αναζητήσουν ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, προτιμούν τον εύκολο τρόπο, αυτό της αντιπαράθεσης με το ...ηλεκτρονικό φτυάρι!!!!

Σε ότι αφορά στο μισθό της υπαλλήλου που υποστηρίζουν ότι απασχολούμε, δυστυχώς, ούτε αυτό ξέρουν, αφού δεν υπάρχει καμία πρόσληψη στην εταιρεία !

Απορώ μέχρι ποτέ ο επικεφαλής της παράταξης τους θα τους αφήνει να τον εκθέτει !!!

Σύμφωνα με το καταστατικό, μέλος του ΔΣ μπορεί να παίρνει κάποια χρήματα ώστε να διεκπεραιώνει θέματα που έχουν σχέση με την εταιρεία!!!
Ψηφίσαμε λοιπόν ομόφωνα να ασχολείται κάποιο μέλος και το μισθό μπορείτε να τον βρείτε στη διαύγεια αφού η διαφάνεια για εμάς είναι η σημαία μας !

Πάντως, δεν θα απολογηθώ για την διαχείριση της προηγούμενης θητείας, αφού δεν ήμουν στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Από τη πλευρά μου, θα κάνω ότι μπορώ για να προστατεύσω τη λειτουργία της εταιρείας, όσο και αν ενοχλεί τους ...Hi tech συμβούλους της αντιπολίτευσης!!!

Τέλος, σε ότι αφορά στη δυσαρέσκεια που έχει προκύψει μεταξύ των αθλητικών σωματείων της Νεάπολης και του Βραχασίου σε σχέση με το γηπεδικό, καταλαβαίνω ότι και αυτό το ζήτημα μπορεί να βρεθεί στο ...βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων!!!

Παρακαλώ λοιπόν, η Δημοτική Συνεργασία να μας πει δημόσια τη γνώμη της για το αν συμφωνεί με την απόφαση της επιτροπής του ΠΑΟΔΑΝ, δηλαδή το Βραχάσι να χρησιμοποιεί το δημοτικό στάδιο (Περικλής Μελιδονιώτης );;;

Γιώργος Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου & Πρ. Επιχειρησιακής

merambellonews.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India