Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Με χρήση δακρυγόνων τα ΜΑΤ έδιωξαν τους σχολικούς φύλακες από την είσοδο του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Σχολικοί φύλακες εισέβαλαν και κατέλαβαν την είσοδο του υπουργείο Διοικητικής Με


Με μία επέμβαση λίγων λεπτών τα ΜΑΤ μπήκαν στην είσοδο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και έδιωξαν τους σχολικούς φύλακες, οι οποίοι νωρίτερα με μία αιφνιδιαστική κίνηση είχε καταλάβει το χώρο της εισόδου. Η κατάληψη έληξε όταν μία κλούβα των ΜΑΤ έφτασε στο σημείο και οι αστυνομικοί κατέβηκαν και κινήθηκαν προς την είσοδο του υπουργείου κάνοντας χρήση χημικών.
ίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο για να μεταφέρει στο νοσοκομείο δύο άτομα που αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα.
Νωρίτερα ενταση επικράτησε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς περίπου 250 σχολικοί φύλακες κατέλαβαν την είσοδο του υπουργείου.
Αν και στην είσοδο του υπουργείου υπήρχε δύναμη των ΜΑΤ, οι σχολικοί φύλακες με μια αιφνιδιαστική κίνηση κατάφεραν να ανέβουν πάνω από τα κάγκελα και να καταλάβουν την είσοδο.
Περίπου 100 - 150 άτομα με πανό και συνθήματα παραμένουν στην είσοδο. Από την πλευρά της αστυνομίας έχει σχηματιστεί ένας κλοιός από τα ΜΑΤ ώστε να μην μπορέσουν να μπουν και άλλοι διαμαρτυρόμενοι μέσα στο κτίριο του υπουργείου.
Μάλιστα δημιουργήθηκε και μικροένταση ανάμεσα στους αστυνομικούς και στους δημοσιογράφους, καθώς η ΕΛ.ΑΣ ήθελε να στείλει τις τηλεοπτικές κάμερες στο απέναντι πεζοδρόμιο.


Πηγή: Με χρήση δακρυγόνων τα ΜΑΤ έδιωξαν τους σχολικούς φύλακες από την είσοδο του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/122008#ixzz2f1rdVPU3

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India