Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σύντομη απάντηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ προς τον κ. Φθενάκη Γεώργιο



Αγαπητέ κ. Πρόεδρε , σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενή σας απάντηση σε ένα απλό ερώτημα που κάναμε μέσω στήλης του blog μας.

Εμείς απο όλα αυτά που γράφετε θα κρατήσουμε την μια γραμμή της απάντησης σας στο ερώτημα μας, η οποία έχει και όλο το νόημα.
"Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόστιμο!!!!!" (και για να μην παρεξηγηθούμε απο εσάς, εμείς τονίσαμε το "μέχρι στιγμής").

Για όλα τα υπόλοιπα απλά θα τονίσουμε ότι σίγουρα διαφέρουμε ... αυτό το λέτε και εσείς , όμως ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι εννοοούμε και συγκεκριμένα.
1. Το blog μας δεν διακατέχεται απο Σοβιετικού Τύπου λογοκρισία με καθημερινή ενημέρωση του επικεφαλή μας. Σε αναρτήσεις μας , έχει δικαίωμα να διαφωνήσει ο οποιοσδήποτε ,ακόμα και Δημοτικοί μας Σύμβουλοι την άποψη των οποίων θα δημοσιεύουμε άμεσα.
2. Μας κατηγορείτε ότι δεν σεβόμαστε την υγεία του Πρώην Προέδρου της Αναπτυξιακής δεδομένου επιπλέον ότι δύο άτομα απο το στενό οικογενειακό του περιβάλλον μας στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές. Κατ αρχήν απο που προκύπτει η θέση σας αυτή περί μη σεβασμού ενώ απο πότε ισχύει ότι το να στηρίζεσαι απο κάποιον δεν επιτρέπεται να ομιλείς για θέματα που πιθανά να έχει διαχειρισθεί ; Οπως καταλαβαίνεις κ. Πρόεδρε το ερώτημα είναι θεωρητικό μιας που εμείς ότι έχουμε να πούμε για την Αναπτυξιακή Βραχασίου το λέμε γραπτά και στο Δημοτικό Συμβούλιο , όπου υπάρχουν πρακτικά και όλα καταγράφονται. Φυσικά απο τα Δημοτικά Συμβούλια συνήθως απουσιάζετε , όμως αυτό είναι άλλο θέμα. Σε όλα τα γραπτά μας κείμενα και τις τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν προκύπτει απο πουθενά να έχουμε πει κάτι που δείχνει έλλειψη σεβασμού.

Κλείνοντας την σύντομη απάντηση μας θα θέλαμε να ρωτήσουμε γιατί έχει η Αναπτυξιακή Βραχασίου - αυτή η όαση διαφάνειας στον Δήμο Αγίου Νικολάου - να κάνει ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ απο τον περασμένο Μάιο ;

Περιμένουμε απάντηση και όχι ξανά κείμενο με υποδείξεις προς εμάς !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Υ.γ. Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Δημοτικής Συνεργασίας δεν ταυτίζεται σε πρόσωπα με τους Δημοτικούς μας Συμβούλους και καλό θα είναι να απευθυνόναστε μελλοντικά προς εμάς.



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India