Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Χειροπέδες σε Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 


Χειροπέδες σε Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Χρυσής Αυγής, καθώς πριν από λίγο συνελήφθησαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ καταζητούνται πέντε ακόμη βουλευτές του κόμματος για τους οποίος έχουν προκύψει αδιάσειστα στοιχεία εμπλοκής σε εγκληματικές δραστηριότητες. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν σχετικά δημοσιεύματα του Sofokleousin.gr από χθες και τις προηγούμενες ημέρες στα οποία αναφέρονταν ότι είχαν κινηθεί οι διαδικασίες για τη σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ.
Το Sofokleousin.gr είχε αποκαλύψει πως το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την ΕΥΠ είχαν συγκεντρώσει στοιχεία από κλήσεις και τραπεζικούς λογαριαμούς που συνδέουν τους χρυσαυγίτες βουλευτές με εγκληματικές δραστηριότητες, ανθρώπους του οργανωμένου εγκλήματος και επιχειρηματίες, ακόμα έγκλειστους των φυλακών.
Πριν από την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών – πιθανότατα διά της έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης– βρίσκεται η εκτεταμένη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη αναφορικά με έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.
Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε συνολικά βουλευτές του κόμματος, για τους τρεις εκ των οποίων η εμπλοκή τους σε εγκληματικές δραστηριότητες, όπως χαρακτηριστικά επεσήμαιναν ανώτατες δικαστικές πηγές, «είναι καλά δεμένη».
Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες προοιωνίζονται ραγδαίες, καθώς από τις άρσεις τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου, τις καταθέσεις θυμάτων επιθέσεων, αλλά και από τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες –πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής–, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει συγκεντρώσει ισχυρά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι πρόκειται για «δομημένη ομάδα με ιεραρχία» και στοιχειοθετείται το κακούργημα της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης».
Το Sofokleousin.gr έχει από χθες αποκαλύψει ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις και θα υπάρξουν εντάλματα σύλληψης σε βάρος βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η εισαγγελία του ανωτάτου δικαστηρίου κινείται με ταχείς ρυθμούς και ως διαφαίνεται, σύντομα ο κ. Βουρλιώτης, αφού πιθανότατα προηγηθεί η εξέταση υπόπτων, αναμένεται να συντάξει πόρισμα στο οποίο θα περιγράφονται τα «έργα και ημέρες» της οργάνωσης και θα αποδίδονται ευθύνες στους δράστες των επιθέσεων. Στο ίδιο πόρισμα εκτιμάται ότι θα καταγράφονται και τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος βουλευτών του κόμματος, οι οποίοι εφόσον καταστούν κατηγορούμενοι για κακούργημα θα βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη χωρίς να απαιτείται προηγούμενη άδεια της Βουλής.

sofokleousin.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India