Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου


Οι ανοιχτοί δημόσιοι χώροι που δεν φυλάσσονται φιλοξενούν καθ όλη την διάρκεια της ημέρας τον οποιοδήποτε. Από την στιγμή δε που κανείς δεν τον επιβλέπει μπορεί να κάνει το οτιδήποτε ανάλογα με την ανατροφή του και τις διαθέσεις του.
Έχουμε όμως όλοι μας χρέος να προφυλάξουμε όχι μόνο το περιβάλλον και την καθαριότητα γύρο μας αλλά κυρίως την ασφάλεια των μικρών παιδιών.

Μόνο βανδαλισμός μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι κάποιοι ένθερμοι και κεφάτοι συντοπίτες αφού τα ήπιαν το βράδυ στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής απέναντι από νοσοκομείο της πόλης τα έσπασαν κιόλας χωρίς να σκεφτούν ότι στον ίδιο χώρο παίζουν μικρά παιδιά.

Πως όμως να σκεφτούν το ενδεχόμενο να κοπεί κάποιο παιδί όταν πρώτα δεν έχουν σκεφτεί ότι δεν είναι χώρος αυτός για τέτοιου είδους παρέες.

Σαν μαύρη σκέψη δε υπάρχει στο νου και το ενδεχόμενο τα μπουκάλια αυτά να τα έσπασαν νεαρά άτομα για πλάκα ενώ ανησυχία παράλληλα προκαλεί το ενδεχόμενο ανήλικοι να ήπιαν τα αλκοολούχα αυτά ποτά.

Γενικότερο λοιπόν το θέμα που μας καθιστά όλους υπεύθυνους.

ΘΑΝΟΣ Κ.

www.e-fonien.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India