Έξι τηλεφωνήματα δέχτηκε μία ώρα πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Γιώργος Ρουπακιάς και όλα από οργανωμένα μέλη της χρυσής αυγής. Το πιο κρίσιμο ωστόσο συμφωνα με πληροφορίες πυ δημοσιεύει το bloko.gr και σ' αυτό που έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον, είναι το τηλεφώνημα απο τον πρόεδρο της τ.ο. χρυσής αυγής της Νίκαιας καθώς αυτός θεωρείται ότι έκανε προσκλήτηριο σύγκλισης του freikorps στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Στο σπίτι του στην οδό Αχιλλέως κατευθύνθηκε η σύζυγος του Ρουπακιά αμέσως μόλις της τηλεφώνησε η άνδρας της ζητώντας της να εξαφανίσει τα άφαντα μέχρι στιγμής πειστήρια της σχέσης του και της δράσης του μέσα στη νεοναζιστική οργάνωση.
Η διαδικασία που πρόκειται τώρα ν' ακολουθηθεί, είναι πρώτον να διαπιστωθεί αν το κορυφαίο στέλεχος της τοπικής οργάνωσης ήταν παρών στο φονικό για να κατηγορηθεί για άμεση συνέργεια, ή αν κάλεσε ευρισκόμενος στο σπίτι του, τους υπόλοιπους 6 με 7 που επιστρατεύθηκαν νύχτα για να συγκροτήσουν το τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στην παρέα του Παύλου Φύσσα. Σ' αυτή την περίπτωση, που θ' απαιτήσει νέες άρσεις, ενδέχεται να κατηγορηθεί ακόμη και για ηθική αυτουργία, στην περίπτωση που κάποιος καταθέσει όταν έκανε νυχτερινή μάζωξη φονιάδων και με δική του εντολή πήγαν στο τόπο υτης αιματοχυσίας.
Οι άρσεις αποκάλυψαν επίσης ότι στο παλιάς τεχνολογίας κινητό με την απενεργοποιημένη κάρτα sim, έγιναν οι επικοινωνίες.

ΠΗΓΗ bloko.gr / cretalive.gr