Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Βρώμικοι κάδοι, βρώμικη πόλη...


Πέρασε ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά το όχημα - πλυντήριο που πλένει τους κάδους απορριμμάτων παραμένει... άφαντο!
Για την αφόρητη κατάσταση που επικράτησε κατά τους θερινούς μήνες, λόγω της αηδιαστικής δυσοσμίας και εικόνας των ρυπαρών κάδων, έχουμε γράψει και τους προηγούμενους μήνες μεταφέροντας παράπονα και διαμαρτυρίες κατοίκων του Αγίου Νικολάου, αλλά και από προσωπική... κακή εμπειρία, την οποία εξ άλλου μοιραζόμαστε όλοι οι κάτοικοι, ιδιαίτερα όσοι έχουν την ατυχία, κοντά στις οικίες τους να υπάρχουν, ακόμη, πλαστικοί κάδοι απορριμμάτων.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μετατρέπουν τους κάδους σε «καζάνια» ζύμωσης των κάθε λογής σκουπιδιών που σωρεύονται μέσα και ξεχύνουν βρώμα και δυσωδία, ιδιαίτερα όταν καθυστερεί η αποκομιδή τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα που για δυο - τρεις μέρες επικράτησε άπνοια, το πρόβλημα προέκυψε ιδιαίτερα οξύ, ιδιαίτερα σε κάδους με αποφάγια, ζωικά κατάλοιπα κ.ο.κ.

Το πρόβλημα των άπλυτων κάδων παραδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αφορδακός, ο οποίος είπε στη στήλη ότι ευθύνεται η μη αποκατάσταση της βλάβης του μηχανοκίνητου πλυντηρίου των κάδων, από το οποίο εξυπηρετούνται όλοι οι δήμοι του νομού.

πηγη www.anatolh.com 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India