Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μπράβο!!!


- Οι οδηγοί ταξί της Ρόδου δίνουν το παράδειγμα

Μια συμβολική πράξη με θετικό αντίκτυπο στους επισκέπτες του νησιού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/09/2013 στο αεροδρόμιο, από τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ.

Συγκεκριμένα, ζευγάρι γάλλων επισκεπτών του νησιού, κατά τη διαδρομή τους από το ξενοδοχείο PRINCESS ADRIANA, σρο Κιοτάρι όπου διέμεναν, προς το αεροδρόμιο Διαγόρας, ενημερώθηκαν από τον οδηγό τους κ. Μυριαλλή Κούρο ότι η μεταφορά τους θα γίνει δωρεάν. Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, τους προσφέρθηκαν μελεκούνια και άλλα παραδοσιακά προϊόντα της Ρόδου.

Αφορμή για τη μικρή αυτή τελετή ήταν η καταγραφή της κλήσης τους ως η πρώτη προς το αεροδρόμιο μετά τις 100.000 αναθέσεις στο νέο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων ταξί, cabs.gr που πρόκειται για ροδιακή καινοτομία.

Δημιουργήθηκε από την εταιρία Trinity Vision και χρησιμοποιείται από τα μέλη του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου ΣΥΝ.Π.Ε, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία ταξί στο νησί.

www.money-tourism.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India