Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Από την Κριτσά ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

kritsa__2013_-__001.jpg

Στην Κριτσά πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2013, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής προσέφεραν κεράσματα και ρακή στους επισκέπτες του χωριού καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αργά το απόγευμα στήθηκε Κριτσώτικο χοροστάσι στην πλατεία «Μελίνα Μερκούρη», απέναντι από την εκκλησία της Οδηγήτριας.

kritsa__2013_-__002.jpg

kritsa__2013_-__022.jpg

Ο Γιάννης Λαθιωτάκης στη λύρα, ο Γιάννης Σφακιανός στο λαούτο και ο Μιχάλης Αλέξης στο λαούτο έντυσαν μουσικά την βραδιά, ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Τζανάκη «Το Κάστρο» χόρεψε παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς παρασύροντας του επισκέπτες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία να χορέψουν μαζί τους. Ο Συνεταιρισμός Γυναικών Κριτσάς προσέφερε παραδοσιακά γλυκά.

Το συντονισμό είχε η Τοπική Κοινότητα Κριτσάς ενώ συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κριτσάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κριτσάς και ο Εμπορικός Σύλλογος Κριτσάς.

kritsa__2013_-__024.jpg

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σγουρός, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αφορδακός, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ κ. Μιχάλης Κερούλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κριτσάς κ. Μανώλης Θραψανιώτης, ο υπεύθυνος για θέματα τουρισμού κ. Χρήστος Τζώρτζης , μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κριτσάς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζενίων κ. Βαγγέλης Χαλκιαδάκης.

Άγιος Νικόλαος, 26-09-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India