Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Διευκρίνηση σε ανάρτηση με τίτλο "Ολα έχουν όρια ... Τα γνωρίζετε άραγε ;"



Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - κατόπιν αμφιβολιών που υπήρξαν - επιθυμεί να διευκρινίσει τα παρακάτω σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση με τίτλο "Ολα έχουν όρια ... Τα γνωρίζετε άραγε ;"

1. Οταν γράφαμε ότι: "Εμείς καταλαβαίνουμε ότι μια εφημερίδα για να πουλάει οφείλει να έχει αναγνωστικό κοινό παντού και η όποια βοήθεια , απο όπου και αν προέρχεται , είναι καλοδεχούμενη" , δεν είχαμε καμία πρόθεση να ερμηνευθεί ότι αφήνουμε υπονοούμενα για χρηματισμό της εφημερίδος ή στελεχών αυτής για την προώθηση συγκεκριμένων ενεργειών ή πολιτικών. Ομιλώντας για βοήθεια δεν υπονοήσαμε ποτέ χρηματική βοήθεια , εννοήσαμε την βοήθεια προκειμένου να πουληθούν φύλλα , δηλαδή στήριξη της κυκλοφορίας της και νομίζουμε ότι ακόμα και αν δεν ήταν καθαρό πλέον είναι.

2. Οταν γράφαμε "Και μιας περί κρίσης ο λόγος (σε αυτό το σημείο κολλάνε και οι δύο κρίσεις , η κρίση ηθικής καθώς και η οικονομική κρίση)" σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκουμε την τοπική εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ σε αυτά. Αυτά αφορούν ξεκάθαρα ενέργειες της κ. Αντιπεριφερειάρχη τις οποίες κατακρίνουμε. Νομίζουμε ότι αυτό είναι εύκολα κατανοητό και απο το κείμενο της ανάρτησης , όμως η διευκρίνηση πάντα βοηθάει.

Εμείς ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είμαστε στην διάθεση του οποιουδήποτε έχει αμφιβολία για τα γραφόμενα μας προκειμένου να παρέχουμε άμεσα τις οποιεσδήποτε διευκρινήσεις - όπως κάνουμε και τώρα - παρακαλώντας να μην ερμηνεύει κανένας τις απόψεις μας. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα διστάσουμε να παραδεχθούμε λάθη μας , αν και όποτε αυτά διαπιστωθούν απο τον οποιονδήποτε.

Εις ότι αφορά την παραπάνω αναφερόμενη ανάρτηση - κατά τα λοιπά - εμείς θα αναμένουμε τις απαραίτητες διευκρινήσεις / απαντήσεις απο την κ. Αντιπεριφερειάρχη.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India